Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Nejdražší z kategorie: na téma dezerty kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Obal
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ice Cream, Phaidon, 2007
Ice Cream 
EN

"Ice Cream" is a global survey of recent developments in contemporary art with an emphasis on emerging artists. Each of the ten selected curators is known for his or her integrity and expertise in staging presentations of new art...

  • Knihapevná vazba
    2 186 Kč
    Více než 30 dní

Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia) - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes
Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia)

Kompletní edice cupcakové bible: první a druhý díl...

  • Knihapevná vazba
    1 503 Kč
    -5 %
    Do 16 – 21 dnů

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná vazba
    1 211 Kč
    Do 17 dnů

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

The Square: Sweet - Philip Howard, Absolute, 2013
The Square: Sweet 
EN

The second volume of the extraordinary work from two-Michelin-star chef, Philip Howard that began in September 2012 with The Square: The Cookbook Volume 1: Savoury. Regarded amongst his peers as one of the world's great culinary artists, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    1 018 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Gelato Messina 
EN

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch...

  • Knihapevná vazba
    979 Kč
    Více než 30 dní

Joy the Baker Homemade Decadence - Joy Wilson, Clarkson Potter, 2014
Joy the Baker Homemade Decadence 
EN

Joy Wilson believes that everything is better with pie. And caramel. And definitely ice cream. Her world is pretty sweet: she dabbles daily in butter and sugar as her blogging alter ego, Joy the Baker. Her new book, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    909 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Good Housekeeping Cookery Book, Anova, 2014
Good Housekeeping Cookery Book 
EN

Since its first publication in 1948, the Good Housekeeping Cookery Book has sold over 2 million copies, firmly establishing it as the ultimate cook's bible. This updated edition celebrates 90 years of the Good Housekeeping Institute and ...

  • Knihabrožovaná vazba
    876 Kč
    Více než 30 dní

Sweet Enough - Alison Roman, Hardie Grant, 2023
 
Sweet Enough - Alison Roman, Clarkson Potter, 2023
Sweet Enough 
EN

A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them—from the New York Times bestselling author of Dining In and Nothing Fancy.

  • Knihapevná vazba
    710 Kč
    Více než 30 dní

Modern Sugar Flowers - Jacqueline Butler, , 2017
Modern Sugar Flowers 
EN

Learn the secrets of sugar floristry with Petalsweet Cakes founder Jacqueline Butler. In her exquisite and long-awaited debut book, you'll learn in step-by-step detail how to create modern and sophisticated, stylized sugar flowers, and how to use them...

  • Knihapevná vazba
    765 Kč
    Více než 30 dní
A New Way to Bake - Philip Khoury, Hardie Grant, 2023
A New Way to Bake 
EN

A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally...

  • Knihapevná vazba
    746 Kč
    Skladem 1 ks

Raising the Bar - Pam Williams, Jim Eber, Wilmor, 2012
Raising the Bar 
EN

Billions of us worldwide understand what it means to scream those words. We feel lost even unhinged without chocolate's pleasures. And if chocolate is the music that makes our days brighter, fine chocolate is the symphony ...

  • Knihabrožovaná vazba
    689 Kč
    Více než 30 dní

Rýchlo, zdravo a chutne - Vianoce & Silvester - Lucia Urbančoková, Richard Tomasch, LRfit, 2019
Rýchlo, zdravo a chutne - Vianoce & Silvester 
SK

90 tradičných sviatočných receptov pripravených v ich zdravšej verzii z bežne dostupných ingrediencií...

  • Knihapevná vazba
    689 Kč
    Skladem 1 ks

Cupcake 2 - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes, 2022
Cupcake 2

Úzce navazující druhý díl velké cupcakes bible, tentokrát s podnázvem...

  • Knihapevná vazba
    686 Kč
    -26 %
    Skladem > 5 ks

Sweet - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Ebury, 2017
Sweet 
EN

‘There’s nothing like a perfectly light sponge flavoured with spices and citrus or an icing-sugar-dusted cookie to raise the spirits and create a moment of pure joy.’In his stunning new baking and desserts cookbook ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    341 Kč
    -20 %
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    668 Kč
    Více než 30 dní

Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018
Moderní veganské dezerty

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální...

  • Knihapevná vazba
    649 Kč
    Skladem 1 ks

Seriously Bitter Sweet - Alice Medrich, Workman
Seriously Bitter Sweet 
EN

These days, people are accustomed to seeing chocolate labeled 54%, 61%, or 72% on grocery store shelves, but some bakers are still confused by what the labeling means and how to use it. In Seriously Bitter Sweet, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    634 Kč
    Více než 30 dní

Raw Chocolate Treats - Jessica Fenton, North Atlantic Books, 2014
Raw Chocolate Treats 
EN

Jessica Fenton introduces the delicious flavors, health benefits, and versatility of raw chocolate in this beautifully illustrated and informative recipe book. Dispelling the common myth that chocolate is unhealthy, ...

  • Přečtenávýborný stav
    281 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    606 Kč
    Více než 30 dní

Sadni si a jedz! - Zuzana Machová, Zuzana Machová, 2019
Sadni si a jedz! 
SK

Milá knižka plná šikovných a rozumných receptov pre deti a dospelých. Na pobavenie sú v nej vtipné príbehy zo života. Krásny darček na...

  • Knihapevná vazba
    606 Kč
    -5 %
    Do 16 – 21 dnů

Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Pečie celé Slovensko 2 
SK

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná vazba
    569 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“