Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na skladě na téma pečivo kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Použité filtry
Zrušit filtry
Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem > 5 ks

Bible domácího pečení - Rose Levy Beranbaum, Esence, 2021
Bible domácího pečení

Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem 1 ks

Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2022
Ruce v mouce

Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení...

  • Knihapevná vazba
    263 Kč
    Skladem 5 ks

Vianočné Kváskovanie - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY, 2021
Vianočné Kváskovanie 
SK

Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova...

  • Knihapevná vazba
    470 Kč
    Skladem 5 ks

Čas na pečení 2 - Josef Maršálek, Tereza Bebarová, Datel Union, 2023
Čas na pečení 2

Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její...

  • Knihapevná vazba
    599 Kč
    Skladem > 5 ks

Famózní! 2 - Mirka van Gils Slavíková, 103 media, 2021
Famózní! 2

Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba...

  • Přečtenávýborný stav
    274 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    470 Kč
    Skladem 1 ks

100 úžasných chlebů - Paul Hollywood, Esence, 2023
100 úžasných chlebů

Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Pečie celé Slovensko 2 
SK

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná vazba
    569 Kč
    Skladem > 5 ks

Coolinári v kuchyni - Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík, Ikar, 2021
Coolinári v kuchyni 
SK

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ...

  • Knihapevná vazba
    430 Kč
    Skladem 1 ks

Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...

  • Knihapevná vazba
    872 Kč
    Skladem 1 ks
French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    757 Kč
    Skladem 2 ks

Bread and How to Eat It - Rick Easton, Melissa McCart, Albert Knopf, 2023
Bread and How to Eat It 
EN

This is a book about bread: how to make it and how to eat it at every stage of its life cycle—from the James Beard Award-nominated owner of cult-favorite bakery Bread & Salt...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    3 086 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson