Kuchařky podle úpravy
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
71 produktů
Nejlepší recepty na všechny druhy salátů - Všechno, co je třeba vědět o salátech - Rady pro nákup a skladování surovin - Přísady, zálivky, dresinky - Klasické i originální a exotické saláty.
Jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie. Pracovní postup pro přípravu těstovin na mnoho způsobů naleznete na fotografiích jednotlivých fází přípravy...
-
Přečtenávýborný stav63 KčSkladem
Slavný dr. Norman Walker, průkopník zdravé a přirozené stravy, v této knize vysvětluje, co je v našem jídelníčku důležité a co škodlivé. Pojednává o různých potravinách, produktech a...
-
Přečtenávýborný stav105 KčSkladem
Kniha obsahuje 1300 výborných receptů na saláty z ovoce a zeleniny...
-
Přečtenávýborný stav131 KčSkladem
Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduché instrukce a postup výroby...
-
Přečtenávýborný stav180 KčSkladem
Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí...
-
Přečtenámírně opotřebovaná20 KčSkladem
O tom, že jíst zdravě a zároveň velmi chutně není nemožné, chce přesvědčit své čtenáře ilustrovaná série DOBŘE JÍST, DOBŘE ŽÍT.U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách..
-
Přečtenávýborný stav135 KčSkladem
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...
-
Přečtenámírně opotřebovaná147 KčSkladem
Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké..
-
Přečtenávýborný stav132 KčSkladem
Saláty se staly oblíbenou součástí našich jídelníčků, a to nejen pro ty z nás, kteří chtějí hubnout. Jsou stále více oblíbeným lehkým obědem či večeří. Saláty uvedené v této knize jsou připraveny z dostupných surovin, velmi rychlé na přípravu...
-
Přečtenámírně opotřebovaná120 KčSkladem
Velká, celobarevná a pestrá kniha salátů. V této knize jsou saláty pro každého, a to tradičně zeleninové a ovocné, pokud upřednostňujete maso a uzeniny, nevadí i vy si vyberete. Pro milovníky ryb jsou zde saláty z ryb...
Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...
-
Přečtenávýborný stav448 KčSkladem
Saláty jsou osvěžující lahůdky plné vitamínů. Šopský salát, salát s tuňákem nebo s kuřecím masem, Insalata Mista anebo Caprese, krabí koktejl nebo salát s křepelčími vejci a česnekovou omáčkou aioli - to jsou kulinářské hity z čerstvé zeleniny...
Příprava je jednoduchá a výsledek ocení i vaše rodina a přátelé. V naší knize najdete 300 podrobných a spolehlivých receptů na přípravu předkrmů, příloh, chuťovek, a dokonce i dezertů, které vám zajistí optimální příjem ovoce a zeleniny...
Kniha vám představuje 200 výtečných a snadno připravitelných salátů od malých po velké, od ovocných po saláty s rýží, těstovinové, fazolové apod. až po saláty z exotických ovocných plodů a teplé zimní saláty...
-
Přečtenámírně opotřebovaná80 KčSkladem
Takové jsou všechny díly nové české série specializované vždy na jedno téma. V prodeji jsou díly: Lilek, Fazole, Švestky, Chřest, Mrkev, Špenát a Dýně...
-
Přečtenávýborný stav90 KčSkladem
Tato kniha přináší jednoduché a rafinovaně zabalené obědy na každý pracovní den. Nepotřebujete nic jiného, než zavařovací sklenici a několik surovin, abyste byli schopni vrstvením vykouzlit skvělé jídlo, které se po otočení sklenice vzhůru nohama...
-
Přečtenávýborný stav103 KčSkladem
Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce...
-
Přečtenávýborný stav132 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Už staří Římané salát znali, jen mu říkali úplně jinak (aceteria). I naši předkové v době mnohem pozdější znali a konzumovali salát, avšak jeho složení se od dnešních salátů lišilo...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle