Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Rýchle večere alebo zázraky na panvici - Jana Horecká, Knižné centrum
Rýchle večere alebo zázraky na panvici 
SK

Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ...


Wok - Kolektiv autorů, Rebo, 2001
Wok
  • Autorský kolektiv

Více než 40 vyzkoušených receptů snadných na přípravu.


Wok - Michal Horecký, Knižné centrum
Wok 
SK

Naozaj dobrá kuchyňa.


Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...


Wok, Vemag, 2016
Wok

Lahodné pokrmy připravované ve woku se v posledních letech rozšířily do celého světa. Krátká a šetrná tepelná úprava je zárukou zdravého pokrmu a exotická koření otvírají cestu k novým chuťovým zážitkům...


Vaříme ve woku - Zelenina, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Zelenina

V knize Vaříme ve woku - Zelenina najdete skvělé recepty na přípravu zeleninových pokrmů za pomoci pánve wok. Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje základní požadavky asijské kuchyně – jednoduchost a svěžest...


Wok - Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Ottovo nakladatelství, 2003
Wok 
SK

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky...


Wok, Svojtka&Co., 2010
Wok

Tato knížka nabízí vyčerpávající informace o použití woku jako univerzální pomůcky v kuchyni včetně fotografií pokrmů, nad nimiž se přímo sbíhají sliny nejen fanouškům asijské kuchyně...


Nejlepší pokrmy z woku a pánve, Slovart CZ, 2007
Nejlepší pokrmy z woku a pánve

Asijská velekuchařka obsahuje recepty na přípravu nejrůznějších pokrmů z Dálného východu. Všechny mají výraznou chuť a vůni a můžeme je předkládat samostatně jako pohoštění, k obědu či k večeři, nebo z nich vytvořit hostinu o několika chodech...


Wok - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Wok 
SK
  • Autorský kolektiv

Aktuálny trend – varenie vo woku.

Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...


Wok, Ikar, 2007
Wok 
SK

Tajomstvo varenia vo woku spočíva v krátkej a šetrnej tepelnej úprave pokrmov. Nechajte sa nadchnúť vyše 120 receptami na jedlá zo zeleniny, ovocia, mäsa, rôznych druhov ryže, cestovín... od polievok po exotické dezerty.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass