Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Francouzské kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Francouzské hodokvasy - Peter Mayle, Olympia, 2009
Francouzské hodokvasy

Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás tentokrát zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout....


Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, rybu či maso, ...


Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...


Moje skvělé recepty z francouzského bistra - Anne-Katrin Weber, Slovart CZ, 2015
Moje skvělé recepty z francouzského bistra

Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni...


Kiše a tarty - Kolektív autorov, Ikar, 2016
Kiše a tarty 
SK
  • Autorský kolektiv

Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský kiš...


Quiche a koláče, Ikar CZ, 2016
Quiche a koláče

Toužíte si upéct slavný quiche lorraine, nebo zkusit variantu tohoto slavného slaného koláče s chřestem, či vás snad lákají sladké koláče plné smetany, vanilky a šťavnatého ovoce? Ať již preferujete slaná jídla nebo dezerty, lahodné recepty z této...


Francúzsko na tanieri - Francesca Spinelli, Mykola Nevrev, Fortuna Libri, 2020
Francúzsko na tanieri 
SK

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita...


Francouzské sýry, Slovart CZ, 2007
Francouzské sýry

Publikácia je ideálnym sprievodcom pri výbere a určovaní francúzskych syrov či už vo vašej miestnej predajni, alebo pri potulkách Francúzskom. Nájdete v nej viac ako 350 abecedne zoradených druhov syra...


Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)