Kuchařky dle národní kuchyně
Zúžit výběr
Použité filtry
Zrušit filtry
Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi..
-
Knihapevná vazba325 KčDo 3 – 5 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 3 – 5 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
-
248 KčProdej skončilAch, mrzí nás to, ale platnost licence na prodej tohoto titulu vypršela. Nemůžeme ji už bohužel prodávat :-(
Utajovaná história slovenskej kuchyne
SK
Bol Krištof Kolumbus klamár?
-
Knihapevná vazba435 KčDo 2 – 7 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 7 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!