Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    375 Kč
    Skladem > 5 ks

Sapíkův svět - Martin Jaroš, Jaroslav Sapík, XYZ, 2022
Sapíkův svět

Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až...

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Skladem 1 ks

Veganistan - Sally Butcher, HarperCollins, 2022
Veganistan 
EN

Veganistan is a brand new volume from Sally Butcher following the silk trail started by Veggiestan and Persepolis...

  • Knihapevná vazba
    554 Kč
    Skladem 1 ks

Notes from a Small Kitchen Island - Debora Robertson, Penguin Books, 2022
Notes from a Small Kitchen Island 
EN

Debora Robertson, home cook and renowned food writer, tells how, from the least promising of culinary starts, she learned to love cooking and transformed her cosy kitchen into the beating heart of her home...

  • Knihapevná vazba
    655 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller