Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Mňam Česko! - Petra Slušňáková Mejsnar, CZECH NEWS CENTER, 2022
Mňam Česko!

MŇAM ČESKO! Jedinečný ilustrovaný průvodce 14 kraji České republiky. Inspirujte se 196 rodinnými výlety za poznáním, tradicemi, řemesly a českým folklorem. A jelikož na každém výletě vyhládne, najdete v MŇAM ČESKO! také...


Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Indická kuchyně pro každého - Bari Ghotra, Via, 2023
Indická kuchyně pro každého

Kniha Indická kuchyně pro všechny je čerstvá, plná chuti, koření, zeleniny a zdravých bílkovin a představuje 100 receptů na kari, luštěninové dhaly a další indické klasiky, které si můžete připravit a...


Jíme zdravě o Vánocích, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě o Vánocích

Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří...

Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Italská kuchyně, Rebo, 2007
Italská kuchyně

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky...


Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli, Pragma, 2006
Italská rybí kuchařka

"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...


Itálie očima labužníků - Hans Joachim Döbbelin, Slovart, 2002
Itálie očima labužníků

V knize najdete 73 originálních receptů z různých regiónů Itálie...


Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.


Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají...

Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2022
Vaříme nebesky

Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...


Pravá vietnamská kuchyně - Uyen Luu, Slovart CZ, 2014
Pravá vietnamská kuchyně

Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří...


Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke - Miriam Kelečič, A-knihy, 2022
Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke 
SK

V knihe vám ozrejmím trochu inak sviatky a obyčaje jedál v Chorvátsku a pre priateľov z Chorvátska obyčaje na Slovensku, tak ako idú v priebehu kalendárneho roku Veľkú noc a Vianoce...


Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2005
Jamie's Italy 
EN

Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food...


Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha 
SK

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...


Fresh India - Meera Sodha, Fig Tree, 2016
Fresh India 
EN

This is a book all about vegetables, but whether you call it a vegetarian cookbook is up to you. There are familiar and classic Indian recipes like dals, curries and pickles, alongside less familiar ones that use seasonal British ingredients...


Čaro rómskej kuchyne - Peter Pollák, Peter Pollák, 2022
Čaro rómskej kuchyne 
SK

Prečo som sa rozhodol predstaviť rómsku kuchyňu? Jedlo je kultúrne najvýznamnejším zdieľaným prvkom. Pri jedle netreba slová, stačia vôňa a chuť, ktoré často búrajú aj väčšie kultúrne bariéry, ako sú tie medzi Rómami a nerómskym...


Stredomorská kuchyňa, Naumann & Göbel, 2015
Stredomorská kuchyňa 
SK

Vydajte sa s nami na malú kulinársku cestu Stredomorím a nechajte sa očariť pestrými jedlami mnohotvárnych národných kuchyň...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek