Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Lucie Gránová a Nicole Sestak: A Cup of Style diář. #booklab, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ohnivý kuře II, Ikar CZ, 2017
Novinka
Ohnivý kuře II

Janovy Lázně zažívají gastronomický boom – co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    -20 %
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    139 Kč
    Skladem

Vietnamská kuchyně - Anh Viet Doan, Ikar CZ, 2016
Vietnamská kuchyně

Viet Anh Doan si získal nesmírnou popularitu jako představitel Lia ze seriálu Ohnivý kuře a to jak svými výroky o Vietnamcích, obchodu a politice, tak i svým kuchařským uměním. V kuchyni se umí otáčet a jeho 60 nejlepších...


Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    191 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí kuchařka

M. D. Rettigová (1785-1845) se stala vskutku průkopnicí nově pojaté kuchařské literatury začátku 19. století. Přinesla do stravování řadu nových myšlenek a Domácí kuchařka aneb pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcerky...

  • E-knihaEPUBMOBI
    134 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    280 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni, Ikar CZ, 2015
MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost. Bonusem jsou ukázky zajímavých kuchařských postupů...


MasterChef: Deník vítěze, Ikar CZ, 2012
MasterChef: Deník vítěze

Show MasterChef ovládla české obrazovky. Kniha seznamuje s cestou vítěze od castingu až k získání titulu. Čtenář sleduje jednotlivá témata vaření pro daný týden, jimiž jsou: středomořská, asijská, italská, americká, tradiční česká a slovenská kuchyně, jak

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    209 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život - Makiko Sano, Ikar CZ, 2014
Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život

Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných přísadách, k nimž patří rýže, miso, wasabi, ryby, čaj…


Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...

Jachninovy taštičky - Petr Jachnin, Ikar CZ, 2012
Jachninovy taštičky

Autorovým receptem na bohatství jsou slané i sladké taštičky: z listového, nudlového, bramborového či tvarohového těsta. Chutnají báječně, jsou originálním pohoštěním na party stejně jako neobvyklou večeří...


S Evou v ráji - Eva Filipová, Ikar CZ
S Evou v ráji

Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    157 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

S vařečkou kolem světa - Roman Vaněk, Ikar CZ, 2011
S vařečkou kolem světa

Zakladatel PRAKUL a porotce oblíbené televizní gastroshow na svých cestách ochutnal cizokrajné speciality a navštívil stovky restaurací, takže mohl poznávat a srovnávat...


Zápisník hladového muže - Vladimír Mertlík, Ikar CZ, 2011
Zápisník hladového muže

Autor otevřel pokladnici chuťových požitků ze svých cest po světě. Gastronomii představuje jako něco mnohem vyššího než chutné jídlo. V jeho podání je pokrm uměním, které potěší všechny lidské smysly a vytváří nezapomenutelný okamžik...


Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek, Ikar CZ, 2015
Česká kuchyně – lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil...


Iveta a české sladkosti - Iveta Fabešová, Ikar CZ, 2012
Iveta a české sladkosti

Vůně vanilky, těsto upečené dozlatova, neodolatelné kombinace ingrediencí – to jsou Ivetiny domácí koláče, buchty, lehké nadýchané dorty, nejrůznější cukroví, dezerty, pečivo a osvěžující zmrzliny. Příprava je jednoduchá a zvládne ji každý, kdo ...


Bravo, šéfe! Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni - Riccardo Lucque, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni

Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni...


Basic vaření po asijsku - Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut, Ikar CZ, 2006
Basic vaření po asijsku

Know-how o woku a sójové omáčce, o citronové trávě a tamarindu, o pití čaje a kursu jak jíst hůlkami. A především jak si pochutnat na polévce miso, pikantních nudlích a sépii, na suši a kokosové zmrzlině...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    260 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...

  • Přečtenávýborný stav
    157 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Ohnivý kuře I, Ikar CZ, 2016
Ohnivý kuře I

Vyberte si z 80 receptů české a mezinárodní kuchyně, které v nejsledovanějším seriálu současnosti, vysílaném na TV Prima, vařili jeho protagonisté Mike a Burák, bohem nadaní kuchaři, nebo Manka, vynikající kuchařka české klasiky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    100 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
  • Colleen Hoover