Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
The Hebridean Baker - Coinneach MacLeod, Black and White, 2021
The Hebridean Baker 
EN

Close your eyes. What is your picture of the Outer Hebrides? Walking along a deserted beach? Climbing a heather-strewn hill with a happy wee dog by your side? Sipping a dram at a ceilidh to the tune of a Gaelic song? Or chatting by...

  • Knihapevná vazba
    627 Kč
    Více než 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Více než 30 dní

A Taste of Slovakia 3: Winter - Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková, 2022
A Taste of Slovakia 3: Winter 
EN

The third book of this award-winning series is about winter in the Slovak kitchen. It will take you from the Advent season and the folklore of witches' days through the art of medovníky and oblátky baking to the festive days of Christmas and...

  • Knihakroužková vazba
    441 Kč
    Skladem 1 ks

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“