Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Patrik Hartl: Andulka Andula. Bourdon, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Toskánsko, Marco Polo, 2017Toskánsko, Lingea, 2019Toskánsko, Marco Polo, 2020
Novinka
Toskánsko

Nový cestovní průvodce s doporučenými tipy, s cestovním atlasem a přiloženou mapou...

  • Knihabrožovaná vazba
    183 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Knihapevná vazba
    293 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Liga destilatérů a kurzy hladovění - Milan Badal, Sursum, 2008
Liga destilatérů a kurzy hladovění

Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    155 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    100 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1997
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.)

Druhá část mimořádné série o jednotlivých vinařských zemích Evropy je věnována vínům Německa.mapuje srozumitelně a přehledně vinařství této velmoci v přípravě bílých vín.Kniha je doplněna řadou názorných ukázek a testem k vyzkoušení vědomostí čtenářů.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    86 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Toskánsko - Birgit Müller, Vašut, 2012
Toskánsko

Toskánsko můžeme označit za nejkrásnější "umělecké dílo" Evropy: města plná fascinujících kulturních památek tvoří harmonický celek s překrásnou přírodou. Kdo tento kout světa jednou navštíví, bude se sem vždy vracet…

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    148 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slovenské vína a slovenské jedlá - Rudolf Belan, Martin Belan, Belimex, 2004
Slovenské vína a slovenské jedlá 
SK

Tradície pestovania viniča a výroby vína na Slovensku. Domáca vínotéka a nákup vína. Slovenské vína vo svete 1999-2004. Spor vína s vodou alebo víno v slovenskej literatúre.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1999
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.)

Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Hospody a pivo v české společnosti, Academia, 1999
Hospody a pivo v české společnosti

Ústav pro českou literaturu AV ČR Mnohovrstevný pohled na jedinečné fenomény české společnosti – hospody a pivo. V 37...


České pivo - Petr Basař a kol., Havlíček Brain Team, 2011
České pivo

Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Jačí máslo a černý čaj - Wade Brackenbury, Volvox Globator, 2003
Jačí máslo a černý čaj

Kniha amerického chiropraktika a dobrodruha Wade Brackenburyho přivádí čtenáře do neznámého čínského vnitrozemí, kam, i přes mnohé ústrky ze strany čínských úředníků, podnikl nebezpečnou výpravu a procházel menšinovými oblastmi Číny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 - Fedor Malík, TRUNK, 2016
Novinka
TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 
SK

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín...

  • Knihapevná vazba
    177 Kč
    Skladem 1 ks

Excellent menu - Eva Filipová, Petra, 2006
Excellent menu

Láska-vášeň-posedlost. Tři slova, která charakterizují špičkové šéfkuchaře deseti pražských excelentních restaurací, kteří nabízejí dvě pětichodová menu. 100 receptů doprovázejí doporučená vína...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012, Baštan, 2012
Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012

Obsahuje pohled do historie pivovarnictví, sladovnictví, novinky, trendy ve výrobě, spotřebě piva, představení pivovarů, minipivovarů, malovařičů domácích piv, významných osobností spojených s pivovarnictvím. Přehled pivních soutěží a akcí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Toskánsko, Marco Polo, 2015
Toskánsko

Průvodce Toskánskem, regionem uprostřed Itálie, v praktické vazbě se skrytou spirálou pro praktické listování ve kterém najdete...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů - Luboš Bárta, Branko Černý, Geronimo Collection, 2005
Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů

Tato publikace vznikla na principu hledání ideálních vzhledových, aromatických a především chuťových kombinací vín, pokrmů a sýrů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Curious Bartender's Rum Revolution - Tristan Stephenson, Ryland, Peters and Small, 2017
Novinka
The Curious Bartender's Rum Revolution 
EN

Discover why rum is becoming the hottest spirit in the world right now with the latest and greatest offering from bestselling author and master mixologist Tristan Stephenson. The Curious Bartender's Rum Revolution is the fifth book by ...

  • Knihapevná vazba
    504 Kč
    Skladem 1 ks

S alkoholem za plotnou - Alice Boková, Dona, 2006
S alkoholem za plotnou

V nabízené kuchařce najdete mnoho klasických, vyzkoušených receptů, které se mnohdy vaří po celém Česku, ale i zcela nové předpisy, jak můžete s alkoholem experimentovat od delikates, přes hlavní jídla masová i zeleninová až po moučníky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pivní kuchařka - Lenka Heroldová, Natalie A. Rollko, Computer Press, 2009
Pivní kuchařka

Patříme k pivním velmocím. Ke králům, kteří vědí jak ocenit a dobře zužitkovat bohatství, které se jim nabízí. Pokud patříte k příznivcům piva, zkuste se sním trochu pohrát... V této knize najdete 111 pivních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Toskánsko, Elsevier Science, 2012
Toskánsko

Atmosféra této jedinečné oblasti na vás dýchne na více než 140 stranách, na nichž můžete zavítat nejen do těch nejtradičnějších a velmi prestižních vinařských oblastí, ale i do apelací, jejichž vína na své milovníky ještě čekají,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
  • Viktorie Hanišová