Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Knedlíky, noky a omáčky, BURDA Media 2000, 2021
Knedlíky, noky a omáčky

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Vaření pod širým nebem

Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo...

  • Knihapevná vazba
    160 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Grilujeme po česku

Jednoduché recepty, snadná dostupnost ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou ve stručnosti hlavní přednosti této celobarevné...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    152 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

České Vánoce v kuchyni - Květa Korečková, Argo, 2010
České Vánoce v kuchyni

Autorka velké obrazové publikace poutavým vyprávěním čtenářům přibližuje prožívání vánočního času v dobách minulých i současných v oblastech, které dobře zná. Převážnou část knihy tvoří ne příliš obvyklé, ale tradiční recepty vyzkoušené generacemi...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    301 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Slovenská kuchyňa - Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta, 2009
Slovenská kuchyňa 
SK

Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Skladem 2 ks

Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009
Moderná kuchárka 
SK

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy...

  • Knihapevná vazba
    417 Kč
    Do 2 – 3 dnů
Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

České Vánoce v kuchyni - Petr Herynek, Argo, 2010
České Vánoce v kuchyni

Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Grilování po česku - Jitka Hőflerová, Amipa, 2008
Grilování po česku

Titul Grilování po česku je další knihou z edice nakladatelství AMIPA. V této knize naleznete 300 chutných receptů na grilování...

  • Přečtenávýborný stav
    183 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

French Market - Joanne Harris, Fran Warde, Doubleday, 2005
French Market 
EN

Following the success of "The French Kitchen", Joanne Harris and Fran Warde have collaborated once more to write a French cookbook with a difference...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen