Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
ScandiKitchen - Bronte Aurell, Ryland, Peters and Small, 2016
ScandiKitchen 
EN

A follow-up to the successful 'The ScandiKitchen' (published September 2015), this new book from Brontë Aurell features over 60 recipes for cakes, bakes, and treats from all over Scandinavia. From indulgent cream confections to homely and ...

  • Knihapevná vazba
    531 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Čínská kuchyně - Linda Doeserová, Svojtka&Co., 2006
Čínská kuchyně

Více než 200 lákavých a chutných receptů z Číny, Vietnamu, Thajska, Filipín, Indonésie, Malajsie a Japonska, zjednodušených a upravených pro evropské kuchaře. Každý recept obsahuje podrobný návod a barevnou fotografii vý

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, , 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže Peče celá země, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů. V její první...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria - Michael Ditter, Ullmann, 2005
Culinaria 
EN

Culinaria European Specialities invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers : from Ireland in the west to Russia in the east, from Finland in the north to Turkey in the south...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller