Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    1 802 Kč
    Skladem 1 ks

Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 175 Kč
    Skladem 4 ks

The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 157 Kč
    Více než 30 dní

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná vazba
    1 110 Kč
    Více než 30 dní

Pâtisserie - Philippe Urraca, Cecile Coulier, Michel Guerard, Hachette Livre International, 2017
Pâtisserie 
EN

Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected ...

  • Knihapevná vazba
    1 091 Kč
    Více než 30 dní

Spain - Simone Ortega, Inés Ortega, Javier Mariscal (ilustrátor), Phaidon, 2024
Spain 
EN

The bestselling book on traditional and authentic Spanish home cooking, with 1,080 easy-to-follow recipes...

  • Knihapevná vazba
    1 072 Kč
    Skladem 2 ks

North - Gunnar Karl Gíslason, Jody Eddy, Ten speed, 2014
North 
EN

This title provides an unprecedented look into the food and culture of Iceland, from Iceland's premier chef and the owner of Reykjavik's Restaurant Dill. 'North' is a celebration of the utterly unique, starkly beautiful foodways ...

  • Knihapevná vazba
    1 037 Kč
    Více než 30 dní

Portugal: The Cookbook - Leandro Carreira, Phaidon, 2022
Portugal: The Cookbook 
EN

Celebrate Portugal's vibrant, globally-influenced and highly influential food culture via more than 550 classic and contemporary recipes from the acclaimed chef Leandro Carreira...

  • Knihapevná vazba
    1 030 Kč
    Skladem 2 ks
The Jewish Cookbook - Leah Koenig, Phaidon, 2019
The Jewish Cookbook 
EN

A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and breadth of this venerable culinary tradition...

  • Knihapevná vazba
    991 Kč
    Skladem 1 ks

Svěží kuchařka - Lucie Grusová, Lucie Grusová, 2023
Svěží kuchařka 
SK

Svěží kuchařka je zaměřena hlavně na recepty z jarních a letních snadno dostupných surovin, vařit podle ní ale mužete celý rok. Postupy přípravy jsou podrobně popsané, takže se v nich neztratí ani úplný začátečník. V knize najdete spustu tipu a nápadu..

  • Knihapevná vazba
    873 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Italy by Ingredient - Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux (Ilustrátor), Rizzoli Universe, 2023
Italy by Ingredient 
EN

A fresh approach to Italian cuisine through its most iconic ingredients, presented by Italian-born cooking instructor Viola Buitoni. From glossy drops of balsamic vinegar to flakes of parmigiano reggiano and spoonfuls of fresh ricotta to creamy...

  • Knihapevná vazba
    791 Kč
    Více než 30 dní

Spuntino - Russell Norman, Bloomsbury, 2015
Spuntino 
EN

From the bestselling author of "POLPO" new mouthwatering recipes and stories from Spuntino, the New York-influenced diner taking the London restaurant scene by storm...

  • Knihapevná vazba
    772 Kč
    Více než 30 dní

Old World Italian - Mimi Thorisson, Berkley Books, 2020
Old World Italian 
EN

Mimi explores the beautiful coasts and countrysides of Italy in this lavishly photographed cookbook featuring simple, authentic recipes inspired by the country's devoted producers and rich food heritage...

  • Knihapevná vazba
    758 Kč
    Skladem 3 ks

Gennaro: Slow Cook Italian - Gennaro Contaldo, Anova, 2015
Gennaro: Slow Cook Italian 
EN

Slow cooking draws out flavours and softens the texture of food to create delicious, impressive, often inexpensive meals with little fuss. There are casseroles and one-pots that slowly simmer to perfection, roasts that tenderize in the oven, ...

  • Knihapevná vazba
    713 Kč
    Více než 30 dní

The Mediterranean Cook - Meni Valle, Smith Street Books, 2024
The Mediterranean Cook 
EN

Warm and generous, Meni’s recipes are a celebration of seasonality sprinkled with a bit of nostalgia for a simple, Mediterranean way of life.– Emiko Davies...

  • Knihapevná vazba
    712 Kč
    Skladem 1 ks

A New Book of Middle Eastern Food - Roden Claudia, Penguin Books, 1986
A New Book of Middle Eastern Food 
EN

Discover Claudia Roden's classic recipes in The New Book of Middle Eastern Food...

  • Knihabrožovaná vazba
    702 Kč
    Více než 30 dní

Greekish - Georgina Hayden, Bloomsbury, 2024
Greekish 
EN

Brimming with vibrant, modern food that sings of the Mediterranean, Greekish is a must-have for simple recipes that are perfect any day of the week...

  • Knihapevná vazba
    695 Kč
    Více než 30 dní

Gennaro’s Verdure - Gennaro Contaldo, Pavilion, 2024
Gennaro’s Verdure 
EN

In Gennaro’s Verdure, Gennaro transforms humble vegetables from side dish material into the hero of the plate, using punchy flavours from staple ingredients in his unique and much loved Italian style...

  • Knihapevná vazba
    691 Kč
    Skladem 3 ks

Tapas Revolution - Omar Allibhoy, Ebury, 2013
Tapas Revolution 
EN

Omar Allibhoy is the new face of Spanish cooking: he’s charismatic, effusive, passionate, and wants to bring Spanish food to the people of the UK. Tapas Revolution is the breakthrough book on simple Spanish cookery...

  • Knihapevná vazba
    690 Kč
    Více než 30 dní

Salt and Time - Alissa Timoshkina, Mitchell Beazley, 2019
Salt and Time 
EN

Salt and Time will transform perceptions of the food of the former Soviet Union, and especially Siberia - the crossroads of Eastern European and Central Asian cuisine - with 100 inviting recipes adapted for modern tastes and Western kitchens, ...

  • Knihapevná vazba
    690 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry