Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Bestsellery z kategórie: s modrou obálkou kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná vazba
    885 Kč
    Více než 30 dní


Z kuchyne starého Prešporka - Peter Ševčovič, Matica slovenská, 2006
Z kuchyne starého Prešporka 
SK

Tretie, čiastočne prepracované vydanie knižného bestselleru, ovenčeného cenou Gourmand World Cookbooks Award 2004 v kategórii "Best Culinary History Book", vás opäť pozve na exotický ročný pobyt v dávnom Prešporku...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Mobilmánie v pohádkové říši

Hloupý Honza, který má v uzlíčku místo buchet mobil? Děd Vševěd jako počítačový expert? Proč by ne?! I pohádky jdou s dobou. Jedno se ale nemění ani v sebemodernější pohádce - vítězí, co zvítězit má, žádná technická...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    139 Kč
    Ihned ke stažení

The Authentic Ukrainian Kitchen - Yevhen Klopotenko, Robinson, 2024
The Authentic Ukrainian Kitchen 
EN

Celebrate Ukraine's independent spirit in this cookbook sharing the nation's unique traditions and culture in 100 recipes crafted by Ukraine's most prominent chef...

  • Knihapevná vazba
    839 Kč
    Připravujeme,
    vychází 14. 5. 2024

The Food of Sicily - Fabrizia Lanza, Artisan Division of Workman, 2023
The Food of Sicily 
EN

In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Italian Coastal - Amber Guinness, Thames & Hudson, 2024
Italian Coastal 
EN

An enchanting and delectable journey to the shimmering waters of the Tyrrhenian Sea, via plates of pasta, baked fish, and glasses of peach-laced white wine - from the author of A House Party in Tuscany...

  • Knihapevná vazba
    809 Kč
    Skladem 2 ks

Greece - Vefa Alexiadou, Phaidon, 2017
Greece 
EN

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...

  • Knihapevná vazba
    1 071 Kč
    Více než 30 dní

The Food of Vietnam - Luke Nguyen, Hardie Grant, 2013
The Food of Vietnam 
EN

Join celebrity chef Luke Nguyen on a culinary and cultural journey through the country of his heritage to discover the people and food that have endeared Vietnam to the millions of international travellers who visit each year...

  • Knihapevná vazba
    916 Kč
    Do 4 – 7 dnů

Culinaria Francie - André Dominé a kolektív, Slovart CZ, 2008
Culinaria Francie

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

  • Knihaflexi vazba
    824 Kč
    Do 3 – 7 dnů
Tradiční staročeská kuchyně - Miroslav Mayer, Agentura VPK, 2007
Tradiční staročeská kuchyně

Předkládám laskavým čtenářům několik desítek receptů, o kterých se domnívám, že by mohly a měly najít - i bez okázalého staromilství - místo v současné kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Flavour - Sabrina Ghayour, Aster, 2023
Flavour 
EN

The new collection of simple, delicious, crowd-pleasing recipes from the bestselling Middle-Eastern chef...

  • Knihapevná vazba
    709 Kč
    Skladem 4 ks

Tokyo Stories - Tim Anderson, Hardie Grant, 2019
Tokyo Stories 
EN

Tokyo is rightfully known around the world as one of the most exciting places to eat on the planet. From subterranean department store food halls to luxurious top-floor hotel restaurants, and all the noodle shops, sushi bars, and yakitori shacks in ...

  • Knihapevná vazba
    756 Kč
    Více než 30 dní

Eivissa - Anne Sijmonsbergen, HarperCollins, 2016
Eivissa 
EN

Shortlisted for the Food & Travel Cookery Book of the Year at the Edward Stanford Travel Writing Awards 2016. Ibiza is on the cusp of a food revolution. The island’s traditional farming and fishing culture has been supplemented ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kapr v naší a světové kuchyni - Pavel Polena, Jindřich Fürst, Start, 1999
Kapr v naší a světové kuchyni

Více než 250 osvědčených i zcela nových a netradičních receptů na úpravu naší nejpopulárnější ryby...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Greece: Greek Specialties, Ullmann
Culinaria Greece: Greek Specialties 
EN

Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where historical-cultural treasures and Mediterranean flair are part of everyday life...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Culinaria France, Könemann, 2004
Culinaria France 
EN

France has long been and remains the stronghold of culinary culture. No other country in the world can boast such an immense richness of specialties or comes even close to offering such an extraordinary wealth of noble restaurants...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Národní domácí kuchařka česko-americká 
SK

Marie Rosická bola manželkou významného českého vydavateľa a redaktora českých novín Hospodář. Do týchto novín prispievali i mnohé gazdinky svojimi receptmi a kuchárskymi skúsenosťami. Aby nezostali roztrúsené iba v časopisoch...

  • E-knihaEPUBMOBI
    109 Kč
    Ihned ke stažení

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná vazba
    2 424 Kč
    Více než 30 dní

Frontieres - Alex Jackson, Pavilion, 2023
Frontieres 
EN

Explore the food of France's borderlands with acclaimed chef Alex Jackson in his second cookbook Frontieres...

  • Knihapevná vazba
    747 Kč
    Do 4 – 7 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen