Bestsellery z kategórie: s modrou obálkou kuchařky dle národní kuchyně
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
37 produktů
Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...
-
Knihapevná vazba885 KčVíce než 30 dní
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tretie, čiastočne prepracované vydanie knižného bestselleru, ovenčeného cenou Gourmand World Cookbooks Award 2004 v kategórii "Best Culinary History Book", vás opäť pozve na exotický ročný pobyt v dávnom Prešporku...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Hloupý Honza, který má v uzlíčku místo buchet mobil? Děd Vševěd jako počítačový expert? Proč by ne?! I pohádky jdou s dobou. Jedno se ale nemění ani v sebemodernější pohádce - vítězí, co zvítězit má, žádná technická...
-
139 KčIhned ke stažení
Celebrate Ukraine's independent spirit in this cookbook sharing the nation's unique traditions and culture in 100 recipes crafted by Ukraine's most prominent chef...
-
Knihapevná vazba839 KčPřipravujeme,
vychází 14. 5. 2024
In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...
-
Knihapevná vazba902 KčSkladem 1 ks
An enchanting and delectable journey to the shimmering waters of the Tyrrhenian Sea, via plates of pasta, baked fish, and glasses of peach-laced white wine - from the author of A House Party in Tuscany...
-
Knihapevná vazba809 KčSkladem 2 ks
Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...
-
Knihapevná vazba1 071 KčVíce než 30 dní
Join celebrity chef Luke Nguyen on a culinary and cultural journey through the country of his heritage to discover the people and food that have endeared Vietnam to the millions of international travellers who visit each year...
-
Knihapevná vazba916 KčDo 4 – 7 dnů
- André Dominé
- kolektiv
Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...
-
Knihaflexi vazba824 KčDo 3 – 7 dnů
Předkládám laskavým čtenářům několik desítek receptů, o kterých se domnívám, že by mohly a měly najít - i bez okázalého staromilství - místo v současné kuchyni...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
The new collection of simple, delicious, crowd-pleasing recipes from the bestselling Middle-Eastern chef...
-
Knihapevná vazba709 KčSkladem 4 ks
Tokyo is rightfully known around the world as one of the most exciting places to eat on the planet. From subterranean department store food halls to luxurious top-floor hotel restaurants, and all the noodle shops, sushi bars, and yakitori shacks in ...
-
Knihapevná vazba756 KčVíce než 30 dní
Shortlisted for the Food & Travel Cookery Book of the Year at the Edward Stanford Travel Writing Awards 2016. Ibiza is on the cusp of a food revolution. The island’s traditional farming and fishing culture has been supplemented ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Více než 250 osvědčených i zcela nových a netradičních receptů na úpravu naší nejpopulárnější ryby...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where historical-cultural treasures and Mediterranean flair are part of everyday life...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
France has long been and remains the stronghold of culinary culture. No other country in the world can boast such an immense richness of specialties or comes even close to offering such an extraordinary wealth of noble restaurants...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Marie Rosická bola manželkou významného českého vydavateľa a redaktora českých novín Hospodář. Do týchto novín prispievali i mnohé gazdinky svojimi receptmi a kuchárskymi skúsenosťami. Aby nezostali roztrúsené iba v časopisoch...
-
109 KčIhned ke stažení
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.
-
Knihapevná vazba2 424 KčVíce než 30 dní
Explore the food of France's borderlands with acclaimed chef Alex Jackson in his second cookbook Frontieres...
-
Knihapevná vazba747 KčDo 4 – 7 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle