Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Příběh o předurčení, svobodě... Ewald Arenz, Chci si přečíst, Host, 2025

Učebnice pro vysoké školy

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Mikrobiológia potravín (Autorský kolektiv)
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    270 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 22 dní.

Kniha: Výživové hodnotenie potravín (Eva Dudríková)
Výživové hodnotenie potravín 
SK

Vysokoškolská učebnica Výživové hodnotenie potravín predstavuje základné princípy zisťovania energetickej a výživnej hodnoty potravín, stráviteľnosti a využiteľnosti živín. Uvedené je rozdelenie potravín a potravinových surovín...

  • 192 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Epidemiológia a alergie z potravín (Ľubomír Lopašovský a Martina Fikselová)
Epidemiológia a alergie z potravín 
SK

Už stredovekí učenci sa domnievali, že pôvodcami nákazlivých ochorení sú živé bytosti „contagium vivum“. Hoci epidemiologické myslenie a empirický epidemiologický prístup k obmedzovaniu šírenia chorôb majú svoju dlhú históriu, epidemiológia ako....

  • Knihabrožovaná vazba
    163 Kč
    Do 24 – 29 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 24 – 29 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Analytické metódy v klinickej chémii (Jana Sádecká)
Analytické metódy v klinickej chémii 
SK

Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...

  • Knihabrožovaná vazba
    639 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 15 dní.

Kniha: Cvičenia zo všeobecnej zootechniky (František Zigo a Milan Vasiľ)
Cvičenia zo všeobecnej zootechniky 
SK

Vysokoškolská učebnica Cvičenia zo všeobecnej zootechniky je určená pre študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie pre študijné programy Všeobecné veterinárske lekárstvo...

  • 647 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov (Eva Dudríková a Jana Pažáková)
Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov 
SK

Vysokoškolská učebnica kolektívu autorov Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov približuje študentom základné poznatky o bezpečnosti a kvalite mlieka a mliečnych výrobkov v nadväznosti na ich...

  • 475 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 16 dní.

Kniha: Zdravotná bezpečnosť potravín (Martina Fikselová)
Zdravotná bezpečnosť potravín 
SK

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...

  • Knihabrožovaná vazba
    210 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Analytické metódy v klinickej chémii (Jana Netriová a Jana Sádecká)
Analytické metódy v klinickej chémii 
SK

Učebnica môže poslúžiť ako študijná literatúra pre študentov chemických odborov na vysokých školách a pre analytikov, biochemikov, farmaceutov a zdravotníkov, ktorí majú záujem zoznámiť sa s princípmi a postupmi analytických metód v klinickej chémii...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav (Petra Lenártová)
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav 
SK

Vedecká monografia. Obsah: 1.Súčasný stav riešenej problematiky 2.Cieľ práce 3.Materiál a metodika práce 4.Výsledky práce a diskusia 5. Návrh a využitie výsledkov...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.
Kniha: Oběť Molochovi (Asa Larsson)
Oběť Molochovi
  • Asa Larsson