Učebnice pro vysoké školy
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
28 produktů
Kniha podává přehled o vlastnostech analogových, analogově číslicových a procesorových obvodů pro sběr a zpracování měřicích signálů. Obsahuje informace o lineárních a nelineárních obvodech a o obvodech pro časovou a amplitudovou...
-
Knihabrožovaná vazba458 KčDo 4 – 5 dnů
Pecní agregáty ve slévárnách. Lití do písku. Kokilové, nízkotlaké a vysokotlaké podlévání. Technologické vybavení modeláren. Formovací stroje. Technologický tok odlitků. Žíhání odlitků Apretace. Kontrola odlitků...
-
Knihabrožovaná vazba386 KčDo 4 – 5 dnů
Monografie je zaměřena na aplikace dohledových videosystémů v technické praxi. V knize jsou představeny jednotlivé funkční prvky komplexního technického celku, kterým videodohledový systém bezesporu je, a to včetně dílčích...
-
Knihabrožovaná vazba205 KčDo 22 – 27 dnů
- Autorský kolektiv
Učební texty pro mezinárodní/evropské svářečské inženýry a technology /I/EWE, I/EWT).
-
Knihabrožovaná vazba893 KčDo 12 – 17 dnů
Technológia zmeny rozmerov.
-
Knihabrožovaná vazba146 KčDo 12 – 17 dnů
Predložená publikácia má slúžiť ako učebná pomôcka k štúdiu predmetov zameraných na oblasť Závlah, pre študentov dennej aj externej formy štúdia, študijných programov vyučovaných na Fakulte záhradníctva a krajinného...
-
Knihabrožovaná vazba154 KčVíce než 30 dní
Databázové systémy uchovávajú dáta (big data) pre rôzne oblasti zaoberajúce sa financiami (bankovníctvo, poisťovníctvo) a sú tiež nevyhnutnou súčasťou firiem. V oblasti biológie, s výnimkou genetiky (RNA, DNA) a ľudského proteínu....
-
Knihabrožovaná vazba258 KčDo 4 – 5 dnů
Vysokoškolská učebnica
-
Knihabrožovaná vazba287 KčDo 4 – 5 dnů
Publikácia s názvom Technológia tvárnenia v 99 heslách sa venuje výhradne sfére tvárnenia kovov...
-
Knihabrožovaná vazba438 KčDo 1 – 5 dnů
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 2 ks
Vysokoškolská učebnica opisuje základné strojárske technológie, ako sú obrábanie, tvárnenie, zlievanie a zváranie, ich význam a zásady bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Každá kapitola predloženej publikácie je doplnená...
-
Knihabrožovaná vazba186 Kč-5 %Skladem 1 ks
Cieľom vysokoškolskej učebnice je poskytnúť čitateľovi informácie o procese zberu zrnín, základného rozdelenia strojov na zber zrnín a podať prehľadným spôsobom poznatky o jednotlivých ústrojenstvách kombajnu, ich princípoch...
-
Knihapevná vazba412 KčVíce než 30 dní
Učebnica pre študentov Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.
-
Knihabrožovaná vazba232 KčDo 4 – 5 dnů
Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu...
-
272 KčDo 4 – 5 dnů
Učebnica pre študentov Univerzity Komenského v Bratislave.
-
Knihabrožovaná vazba245 KčDo 4 – 5 dnů
Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...
-
Knihabrožovaná vazba650 KčDo 4 – 5 dnů
Vysokoškolská učebnica
-
Knihabrožovaná vazba727 KčDo 4 – 5 dnů
Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I...
-
272 KčDo 4 – 5 dnů
Cieľom autora bolo predstaviť metódu konečných prvkov na jasne definovanom fyzikálnom základe s použitím jednotnej matematickej formulácie. Niektoré opisy tejto numerickej metódy nesú znaky historického vývoja, čo môže pôsobiť...
-
Knihabrožovaná vazba433 KčDo 4 – 5 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle