Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Sára Zeithammerová - Příběh o lásce, víře a nekonečné vůli

Učebnice pro střední školy

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Ročník
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Pohostinství & gastronomie 1 (Taktik)
Pohostinství & gastronomie 1

Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV...

  • Knihabrožovaná vazba
    207 Kč
    Do 5 – 10 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 5 – 10 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: The Cocktail Balance (Stanislav Harciník)
The Cocktail Balance 
SK

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl...

  • Knihapevná vazba
    618 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do čtyř dní.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. 
SK

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    432 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. 
SK

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.
Kniha: Prohnilé město (Leigh Bardugo)
Prohnilé město
  • Leigh Bardugo