Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
36 produktů
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 2 ks
Karta formátu A4 vytištěná na tvrdém laminovaném kartonu. Karta je užitečnou pomůckou při výuce anglického jazyka...
-
43 KčDo 4 – 6 dnů
Pod názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 100 výt.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Učebnica Suroviny 2 pre prvý ročník učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika...
-
Knihabrožovaná vazba735 KčSkladem 4 ks
Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení...
-
Knihabrožovaná vazba667 KčSkladem 3 ks
Náučná kniha so zvukmi pre najmenších, určená na osvojenie si základných slovíčok v dvoch jazykoch - slovenčine a angličtine...
-
Knihaleporelo317 KčSkladem 2 ks
Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo matematiky a je rozdělena na tematické celky, jejichž pořadí je možné pozměnit v návaznosti na odborné předměty...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Učebnica Potraviny a výživa I školy by určite nemala chýbať na školách gastronomického a potravinárskeho zamerania. Obsahuje učivo o jednotlivých potravinách, ich zložení, kvalite a použití...
-
Knihabrožovaná vazba521 KčSkladem 2 ks
Už stredovekí učenci sa domnievali, že pôvodcami nákazlivých ochorení sú živé bytosti „contagium vivum“. Hoci epidemiologické myslenie a empirický epidemiologický prístup k obmedzovaniu šírenia chorôb majú svoju dlhú históriu, epidemiológia ako....
-
Knihabrožovaná vazba181 KčDo 22 – 27 dnů
Vysokoškolská učebnica Výživové hodnotenie potravín predstavuje základné princípy zisťovania energetickej a výživnej hodnoty potravín, stráviteľnosti a využiteľnosti živín. Uvedené je rozdelenie potravín a potravinových surovín...
-
171 KčDo 2 – 3 dnů
Objavuj prvé slová - toto leporelo, špeciálne navrhnuté pre batoľatá, je plné prekvapení...
Practical and complete worksheets containing information about traditional holidays and festivals in the English-speaking world, as well as information regarding general topics...
-
Knihabrožovaná vazba145 KčDo 22 – 27 dnů
Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...
-
Knihabrožovaná vazba650 KčDo 2 – 3 dnů
Přeloženo ze slov.. Učebnice pro kuchaře a číšníky
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...
-
Knihabrožovaná vazba232 KčDo 2 – 3 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle