Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Toshikazu Kawaguchi - Pátý díl oblíbené série o kavárnách

Učebnice

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Původ
Útvar
Autor
Nakladatel
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Technologie čokolády a cukrovinek (Jana Čopíková)
Technologie čokolády a cukrovinek

Skriptá VŠCHT Praha.

  • 458 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 16 dní.

Kniha: Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek (Mária Baranová)
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek 
SK

Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky...

  • 171 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 16 dní.


Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.