Populární filtry
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování...
-
Knihabrožovaná vazba109 KčDo 4 – 9 dnů
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení...
-
Knihabrožovaná vazba162 KčSkladem 2 ks
Učebnice vychází z nové učební osnovy předmětu ekonomika, platné od roku 2005. Shrnuje veškerou látku ekonomiky za celou dobu studia. Ing. Petr Klínský je zároveň vedoucím autorem zmíněné osnovy, a tak je zajištěn soulad učebnice a osnovy...
Učebnice seznamuje studenty se základními ekonomickými pojmy, s mechanizmem fungování trhu, s podnikem a jeho funkcí, se způsoby vzniku a zániku jednotlivých právních forem podnikání...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle