Učebnice pro 3. ročník SŠ ze série Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov
Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
SK
Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle