Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Účel knihy
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - Pavel Pavloušek, Grada, 2017
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

Chystáte se vysadit pár révových keřů na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat? Náš přední oborník na pěstování révy vinné pro vás připravil nové vydání praktické příručky, kde najdete všechny podstatné operace...

  • Knihabrožovaná vazba
    190 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Pálíme ovoce - Klaus Hagmann, Birgit Essich, Víkend, 2009
 
Pálíme ovoce - Birgit Essich, Klaus Hagmann, Víkend, 2020
Pálíme ovoce

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 2 – 4 dnů

Bobule - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Bobule

Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule, a tím i na aroma a chuť vína...

  • Knihapevná vazba
    563 Kč
    Skladem 2 ks

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    370 Kč
    Do 5 – 7 dnů
Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    744 Kč
    Skladem 1 ks

Jídlo, Svojtka&Co., 2017
Jídlo

Jak vypadá jablíčko, když se rozkrojí? Co bude dnes k obědu? A co se maže na chleba k snídani? Je zdravější hrášek, nebo hranolky? Které ovoce je oranžové? Rozdělí se mlsná holčička o bonbony? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout..

  • Knihaleporelo
    187 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Jak na obezitu a její komplikace

Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není. Publikace podrobně pohovoří o riziku cukrovky, cévních...

  • 127 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Probuďte svou krásu : jedinečný způsob Dr. Hauschka - Susan West Kurz, Thomas J. Monte, , 2007
Probuďte svou krásu : jedinečný způsob Dr. Hauschka

Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    143 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jahody - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2022
Jahody - kuchařka z edice Apetit

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka... Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a ná

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Skladem 2 ks

Tajemství štíhlých a šťastných dětí : takto chráním své děti před nadváhou - Michel Montignac, , 2005
Tajemství štíhlých a šťastných dětí : takto chráním své děti před nadváhou

Přeloženo z německého překladu francouzského originálu

Pěstujeme dobrou chuť - James Wong, Slovart CZ, 2016
Pěstujeme dobrou chuť

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické...

  • Knihapevná vazba
    495 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Jídlo - Nigel Slater, Millennium Publishing, 2014
Jídlo

Jídlo někdy vaříme čistě pro radost z této činnosti, známe původ našich ingrediencí, vybíráme je s velkou péčí a dlouho přemýšlíme, než se s nimi vydáme na cestu z obchodu na talíř. Hledáme dokonalý recept a nespěcháme na něj. S láskou připravujeme...

  • Knihabrožovaná vazba
    327 Kč
    Skladem 1 ks

Salátový bar - Melanie Öhlenbach, Esence, 2024
Salátový bar

Co zasadit na terase či na balkonu, abychom si zpestřili jídelníček a měli po ruce vždy něco, čím lze originálně doplnit občerstvení pro hosty? Mezi pěstovanými odrůdami najdete brutnák, kerblík, batolku, petržel, ředkvičky, rukolu...

  • Knihabrožovaná vazba
    301 Kč
    Více než 30 dní

Francouzky umí žít : tajemství, recepty a radůstky od jara do zimy - Mireille Guiliano, Ikar, 2008
Francouzky umí žít : tajemství, recepty a radůstky od jara do zimy

Obsahuje rejstřík


Domácí výroba moštů

Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho..

  • 149 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Univerzita hubnutí - Leoš Středa, SinCon, 2005
Univerzita hubnutí 
SK

Populárně odborná publikace z pera předního odborníka na tuto problematiku MUDr. Leoše Středy je prvním uceleným dílem, které analyzuje a porovnává všechny známé dietologické směry vyzkoušené v celém světě...

  • Knihapevná vazba
    148 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    175 Kč
    Skladem

Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol, IPA, 2002
Pálenka... a jej výroba 
SK

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu...

  • Knihabrožovaná vazba
    124 Kč
    Skladem > 5 ks

Domácí výroba slivovice - Helena Uhrová, Víkend, 2009
Domácí výroba slivovice

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dieta při kardiovaskulárních onemocněních - Jiří Widimský, Eva Patlejchová, Triton, 1999
Dieta při kardiovaskulárních onemocněních

Kardiovaskulární choroby jsou příčinou úmrtí u plných 54 % zemřelých, je tedy zjevné, že především pokrok v prevenci a léčbě srdečních chorob může přinést prodloužení průměrné délky života u nás. Nejčastější příčinou kardiovaskulární mortality je...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jejich životy jsou součástí mého příběhu a jiných příběhů, které se pod slunečnou oblohou vsouvají do jediného příběhu lidského života.“

Peníze od Hitlera - Radka Denemarková, 2021
Peníze od Hitlera
Radka Denemarková