Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami... V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová bi
Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika...
Tajemství vysmáté kozy je skutečný příběh, poskládaný ze Shanniných deníků. Je to příběh o druhé šanci na lásku, příběh o šťastných koncích, které se objevují, když to nejméně čekáte. Příběh o přírodě, životě na farmě a o tradičních receptech.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Najjednoduchší a vizuálne najpútavejší sprievodca stravou a výživou. Existuje dokonalá strava? Musíme vypiť osem pohárov vody denne? Čo je vlastne lepok a prečo sa mu vyhýba tak veľa ľudí?...
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy.
Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú...
-
Knihapevná vazba390 KčSkladem > 5 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle