Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak jíme zdravě v zimě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v zimě

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek...


Jak jíme zdravě v létě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v létě

Na první pohled je to kuchařka s recepty, které se nesou na vlně horkého léta. ?Když se ale podíváte pozorně, zjistíte, že držíte v rukou návod na zdravé stravování...


Super jídlo pro superděti - Tim Noakes, Jonno Proudfoot, Bridget Surtees, Publixing Ltd, 2018
Super jídlo pro superděti

Mezi lidmi koluje tolik rad ohledně stravování, které si z velké části vzájemně odporují. Pro zaneprázdněné rodiče může být snaha se v nich vyznat dost obtížná. Lékař a sportovní vědec, prof. Tim Noakes, šéfkuchař a plavec na dlouhé vzdálenosti....


Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudia Wilhelmi, Profi Press, 2018
Vaříme z divokých bylin

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na...

Suplementy ve výživě - Petr Fořt, Ivan Rudzinskyj - Svět kulturistiky, 1998
Suplementy ve výživě

Vše, co chcete vědět o doplňcích výživy a látkách zvyšujících sportovní výkonnost naleznete právě v této publikaci. Kniha je rozdělena do kapitol podle základních druhů kulturistických suplementů a seznámí vás s nejnovějšími poznatky z tohoto oboru...


Všechno je dobré - Hana Synková, Triton, 2013
Všechno je dobré

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je...


Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme, Esence, 2018
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne...


Prospěšný Česnek - Natasha Edwards, Edice knihy Omega, 2018
Prospěšný Česnek

Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové dýně až po salátové dresingy a imunitu posilující polévky. Česnek je jednou z


Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Mýty na talíři

Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...


Tajemství zdravého stárnutí - Patrick Holford, Jerome Burne, Alternativa, 2013
Tajemství zdravého stárnutí

Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli...

Zdravá výživa - Václava Kunová, Grada, 2004
Zdravá výživa

S „návody“ a „zaručenými“ tipy, jak zdravě jíst, a díky tomu zůstat štíhlí a fit, se setkáváme na každém kroku. Jak ale najít skutečně zdraví prospěšný přístup k výživě a k péči o svou fyzickou kondici?...


Magie semínek Chia - James F. Sheer, Pragma, 2012
Magie semínek Chia

Autor, jenž je sám odborníkem na zdraví a výživu a autorem několika světových bestsellerů týkajících se tohoto tématu, nám ve své knize představuje starobylou potravinu, která byla známá původním obyvatelům Střední Ameriky a jihu Severní Ameriky, Indiánům


Nabroušený šéfkuchař - Anthony Warner, Slovart CZ, 2018
Nabroušený šéfkuchař

Anthony Warner, bloger známý jako Angry Chef, rozplétá ve své knize spolu s týmem psychologů, výživových vědců a dietetiků tajemství, proč se většina z nás, rozumných, inteligentních lidí, tak snadno...


Jídlo jako medicína - Haylie Pomroy, BETA - Dobrovský, 2016
Jídlo jako medicína

Autorka obrací pozornost nejširší veřejnosti k tomu, čím své tělo ovlivňujeme každý den – k jídlu, a odhaluje jeho neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů.


Ortorexie - Renee McGregor, Edice knihy Omega, 2019
Ortorexie

Může se ze zdravé výživy stát nebezpečná posedlost? Orthorexie je těžko rozpoznatelná porucha příjmu potravy. Nespočívá ve zvracení nebo omezování příjmu kalorií. Vyřazování potravin na cestě za „čistou“ nebo ideální stravou...


Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - Petr Fořt, Grada, 2004
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace...


Umění dobrého jídla - Jasmine Hemsley, Melissa Hemsley, Slovart CZ, 2016
Umění dobrého jídla

Zdravie sa začína vnútri – prispeje k tomu aj to, keď jete skutočné, priemyselne nespracované a výživné jedlo, ktoré vám umožní viesť zdravší a aktívnejší život. Z knihy sestier Hemsleyových...


Nejzdravější výživa - Helmut Wandermaker, Eko-konzult, 2013
Nejzdravější výživa

Knížka je určena všem, kteří si považují vlastního zdraví a není jim lhostejné, co přijímají společně se stravou. Zabývá se účinky vaření na potraviny, léčivými schopnostmi syrové stravy a mnohými nepravdami o potravinách. Bůh stvořil člověka, ale ďábel..


Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec, Grada, 2010
Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...


Zdravá výživa pro celou rodinu - Martina Kasalová, Grada, 2016
Zdravá výživa pro celou rodinu

Kuchařka Zdravá výživa pro celou rodinu je nepřehlédnutelnou výjimkou v rozbouřeném moři informací týkajících se způsobu stravování. Sto osmdesát rozmanitých receptů splňuje současně kritéria pro makrobiotickou, bezlepkovou a diabetickou stravu...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano