Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Na téma výživa přečtené kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Střevo není tabu - Giulia Enders, Ikar CZ, 2015
Střevo není tabu

Střevo bylo dosud černou ovcí mezi orgány, o níž bylo člověku nepříjemné hovořit. Tato image se nyní mění. Nadváha, deprese i alergie souvisí s narušenou rovnováhou střevní flóry. Takže pokud se chceme ve svém těle cítit dobře...


Jak jíme zdravě v létě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v létě

Na první pohled je to kuchařka s recepty, které se nesou na vlně horkého léta. ?Když se ale podíváte pozorně, zjistíte, že držíte v rukou návod na zdravé stravování...


Jak jíme zdravě v zimě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v zimě

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek...


Jak nezemřít - Michael Greger, NOXI, 2017
Jak nezemřít

Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí...


Suplementy ve výživě - Petr Fořt, Ivan Rudzinskyj - Svět kulturistiky, 1998
Suplementy ve výživě

Vše, co chcete vědět o doplňcích výživy a látkách zvyšujících sportovní výkonnost naleznete právě v této publikaci. Kniha je rozdělena do kapitol podle základních druhů kulturistických suplementů a seznámí vás s nejnovějšími poznatky z tohoto oboru...


Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudia Wilhelmi, Profi Press, 2018
Vaříme z divokých bylin

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na...


Všechno je dobré - Hana Synková, Triton, 2013
Všechno je dobré

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je...


Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Mýty na talíři

Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...


Zdravá výživa - Václava Kunová, Grada, 2004
Zdravá výživa

S „návody“ a „zaručenými“ tipy, jak zdravě jíst, a díky tomu zůstat štíhlí a fit, se setkáváme na každém kroku. Jak ale najít skutečně zdraví prospěšný přístup k výživě a k péči o svou fyzickou kondici?...


Tajemství zdravého stárnutí - Patrick Holford, Jerome Burne, Alternativa, 2013
Tajemství zdravého stárnutí

Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli...

Prospěšný Česnek - Natasha Edwards, Edice knihy Omega, 2018
Prospěšný Česnek

Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové dýně až po salátové dresingy a imunitu posilující polévky. Česnek je jednou z


Magie semínek Chia - James F. Sheer, Pragma, 2012
Magie semínek Chia

Autor, jenž je sám odborníkem na zdraví a výživu a autorem několika světových bestsellerů týkajících se tohoto tématu, nám ve své knize představuje starobylou potravinu, která byla známá původním obyvatelům Střední Ameriky a jihu Severní Ameriky, Indiánům


Nabroušený šéfkuchař - Anthony Warner, Slovart CZ, 2018
Nabroušený šéfkuchař

Anthony Warner, bloger známý jako Angry Chef, rozplétá ve své knize spolu s týmem psychologů, výživových vědců a dietetiků tajemství, proč se většina z nás, rozumných, inteligentních lidí, tak snadno...


Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme, Esence, 2018
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne...


Makrobiotika a přírodní léčení - Michio Kushi, Pragma, 2001
Makrobiotika a přírodní léčení

Publikace přináší informace o přírodním léčení zejména chorob zažívacího, dýchacího a rozmnožovacího systému, chorob krve či rakoviny,, ukazuje souvislost výživy a zdraví, vysvětluje standardní makrobiotický systém.


Kuchařka při onemocnění žlučníku - Vladimíra Havlová, Petr Wohl, Vyšehrad, 2017
Kuchařka při onemocnění žlučníku

V receptech je snížený obsah cholesterolu a potravin, které při tomto onemocnění způsobují podráždění žlučníku a žlučových cest. U jednotlivých receptů je propočtena nutriční hodnota pro jednu osobu.


Superpotraviny - Jarmila Mandžuková, Príroda, 2013
Superpotraviny

Fascinující kniha, která změní váš život. Objevíte neuvěřitelné vlastnosti zeleniny, ovoce, obilovin, luštěnin, bylinek, koření a dalších potravinových zázraků. Nebudete-li se cítit ve své kůži, neotvírejte lékárničku, ale raději se poraďte s touto...


Makrobiotické nedělní vaření - Dagmar Lužná, ANAG, 2007
Makrobiotické nedělní vaření

Publikace přináší inspiraci prověřenou letitými zkušenostmi při praktikování přirozené stravy, návody jaké způsoby vaření aplikovat v jednotlivých ročních obdobích a také jak postupovat při přípravě tak, abychom netrávili většinu volného času v kuchyni...


Zdravý životní styl - Kolektiv autoů, Esence, 2019
Zdravý životní styl

S touto kompletní encyklopedií odhalíte léčivou sílu bylin, esenciálních olejů a průmyslově nezpracovaných potravin, s jejichž pomocí a doporučeními společnosti Neal´s Yard Remedies dosáhnete zdraví a harmonie pro celé tělo...


Jak jíme zdravě na jaře - Kolektiv autorů, Fitrecepty, 2021
Jak jíme zdravě na jaře
  • Autorský kolektiv
4. díl série

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover