Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Miloš Vaněček a Radek Galaš: Skutečné zločiny po Česku 2. nastole, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...


Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

Pokrmy z masa, ryb a drůbeže - Zdeněk Roubínek, Dona, 2002
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí.


Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...


Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli, Pragma, 2006
Italská rybí kuchařka

"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...


Ryby a plody moře, Rebo, 2008
Ryby a plody moře

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...


Rybí receptář Miloše Štěpničky, Dona, 2004
Rybí receptář Miloše Štěpničky

Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů...


Losos - Kolektív autorov, Ottovo nakladatelství, 2004
Losos 
SK
  • Autorský kolektiv

Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa.

Suši bar - Tanja Dusyová, Ikar, 2010
Suši bar 
SK

Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou...


Veľká farebná obrazová kuchárka - Ryby - Jana Horecká, Vladimír Horecký, Neografia, 2003
Veľká farebná obrazová kuchárka - Ryby 
SK

Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb...


Varíme s potešením - Morské špeciality - Cornelia Adamová, Ottovo nakladatelství, 2003
Varíme s potešením - Morské špeciality 
SK

Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora...


Ryby a plody mora, Slovart, 2009
Ryby a plody mora 
SK

Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Čerstvé suroviny, ryby, zelenina, bylinky i ďalšie pochutiny sú zárukou zdravého, chutného a lákavého pokrmu, ...


Ryby, Ikar, 2008
Ryby 
SK

Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč...


Ryby a morské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a morské plody 
SK

Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom naj


Ryby a plody mora - Carol Tennatová, Slovart, 2004
Ryby a plody mora 
SK

Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov.


Suši - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Suši 
SK
  • Autorský kolektiv

S trochou cviku sa môže s vás stať majster suši!


Špeciality poľovníckej a rybárskej kuchyne - Dušan Čatloš, Zdenka Horecká, Knižné centrum
Špeciality poľovníckej a rybárskej kuchyne 
SK

Recepty našej gazdinky.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
  • Jón Kalman Stefánsson