Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Obal
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Modernist Bread - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, Phaidon, 2017
Modernist Bread 
EN

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet...

  • Knihapevná vazba
    12 968 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2021
Modernist Cuisine 
EN

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker...

  • Knihapevná vazba
    12 325 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Pizza - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2021
Modernist Pizza 
EN

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking and Modernist Bread, this groundbreaking...

  • Knihapevná vazba
    11 337 Kč
    Skladem 1 ks

The Big Fat Duck Cookbook - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2008
The Big Fat Duck Cookbook 
EN

In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science...

  • Knihapevná vazba
    6 199 Kč
    Skladem 1 ks

Wine Grapes - Jancis Robinson, Julia Harding, Jose Vouillamoz, Penguin Books, 2012
Wine Grapes 
EN

Wine Grapes is an indispensable book for every wine lover, from the world's greatest wine experts. Where do wine grapes come from and how are they related to each other? ...

  • Knihapevná vazba
    5 648 Kč
    Skladem 1 ks

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2013
The Photography of Modernist Cuisine 
EN

Nathan Myhrvold and the culinary wizards at The Cooking Lab redefined what a cookbook can be with Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, heralded by the James Beard Foundation as Cookbook of the Year ...

  • Knihapevná vazba
    3 280 Kč
    Skladem 1 ks

The Chocolatier's Kitchen - Davide Comaschi & friends, Lannoo, 2022
The Chocolatier's Kitchen 
EN

In this luxurious and comprehensive 600-page chocolate Bible, Comaschi shares his in-depth knowledge of chocolate, and his own recipes along with contributions from friends and colleagues...

  • Knihapevná vazba
    3 207 Kč
    Skladem 2 ks

Italian Breakfast - elBullifoundation, Phaidon, 2022
Italian Breakfast 
EN

Ferran Adria's elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast through the rigorous Sapiens methodology...

  • Knihapevná vazba
    3 187 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    2 952 Kč
    Skladem 1 ks

Unelaborated Products - Ferran Adria, Phaidon, 2021
Unelaborated Products 
EN

This fascinating and encyclopedic volume, compiled by the globally influential chef, Ferran Adrià’s elBullifoundation, is a deep dive into unprocessed and raw culinary ingredients and explores why identifying, classifying, and categorizing food...

  • Knihapevná vazba
    2 671 Kč
    Skladem 1 ks
Grand Bordeaux Chateaux - Philippe Chaix, Guillaume de Laubier, Richard Suckling, James Suckling, Flammarion, 2016
Grand Bordeaux Chateaux 
EN

This luxurious gift volume takes readers inside a dozen exceptional Bordeaux wine estates like Petrus, La Dominique and Margaux, showing the origins of some of the world's most expensive wine. Philippe Chaix includes histories, tasting notes, ...

  • Knihapevná vazba
    2 259 Kč
    Skladem 1 ks

Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2021
Pivovarství - teorie a praxe výroby piva

Dovolujeme si nabídnout Vám druhé, aktualizované a upravené vydání knihy „Pivovarství“. Kolektiv autorů tím navazuje na první, dnes již rozebrané a velmi poptávané vydání této zásadní publikace v oboru (vyšlo v roce 2010)...

  • Knihapevná vazba
    2 090 Kč
    Skladem 1 ks

Champagne - Peter Liem, Ten speed, 2017
Champagne 
EN

A stunning box set, complete with seven vintage maps in a pull-out drawer. Based on six years of on-the-ground research and unprecedented access to actual Champagne growers, Champagne is the first book to actually describe producers and ...

  • Knihapevná vazba
    2 019 Kč
    Skladem 1 ks

Champagne Magnum Opus - Richard Juhlin, Rizzoli Universe, 2023
Champagne Magnum Opus 
EN

This is a grand and luxurious compendium on the most elegant beverage by world-renowned champagne expert Richard Juhlin...

  • Knihapevná vazba
    1 998 Kč
    Skladem 1 ks

Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    1 840 Kč
    Skladem 1 ks

Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set) - Ján Keresteš, Peter Chlebo a kolektív autorov, CAD PRESS, 2020
Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set) 
SK

Kniha je o to unikátnejšia, že je písaná a zostavená tak, aby si v nej našli svoje aj odborníci, ale bol kladený dôraz na to, aby z nej mohla čerpať užitočné rady aj široká verejnosť...

  • Knihapevná vazba
    1 706 Kč
    Skladem > 5 ks

Nordic By Nature, Gestalten Verlag, 2018
Nordic By Nature 
EN

Nordic by Nature is emphasizing seasonality and restoring the link between food and nature, for cooking to be compatible with healthiness and sustainability...

  • Knihapevná vazba
    1 680 Kč
    Skladem 1 ks

The Art of Sugarcraft - Jennifer Kelly, Frankie New, Dutton, 2014
The Art of Sugarcraft 
EN

Squires Kitchen is the oldest and one of the most popular schools of its kind in the UK. Its highly regarded reputation brings students from all around the world to the school in Farnham, Surrey and its course syllabus is also taught ...

  • Knihapevná vazba
    1 612 Kč
    Skladem 1 ks

I Love New York - Daniel Humm, Will Guidara, Francesco Tonelli, Random House, 2013
I Love New York 
EN

From the acclaimed team behind Manhattan's three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York...

  • Knihapevná vazba
    1 548 Kč
    Skladem 1 ks

Z fitka do kuchyne 2 + 3 + špeciál - Lucia Švaral a kolektív, Fitshaker
Z fitka do kuchyne 2 + 3 + špeciál 
SK

Kolekcia zdravých a chutných, jednoduchých a rýchlych receptov od popredných odborníčok na fitness a zdravú výživu...

  • Knihapevná vazba
    1 515 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano