Kuchařky od nakladatelství Petit Press
Z obsahu: Dobré rady mladým hospodyním, jídelníčky, kuchařské předpisy také pro nemocné a rekonvalescenty, sváteční jídla, cukroví, pečivo, zmrzliny, zavařeniny, saláty, nápoje. Kuchařská kniha ze Zlatého fondu SME.
-
159 KčIhned ke stažení
„Vegetářská kuchyně vylučuje požívání masa a všech látek získaných zabitím zvířete. Zároveň zavrhuje požívání líhových nápojů a nepřipouští jich ani ku přípravě pokrmů. Za třetí zamítá požívání silného, pro těl
-
129 KčIhned ke stažení
„Kniha sleduje cíl, aby učeň byl veden k přemýšlení o své práci, by každý počin v praxi byl zdůvodněn theorií. Aby se praxe s theorií vzájemně podporovala, zdůvodňovala, prolínala a doplňovala, neváhal jsem navštíviti celou ...
-
139 KčIhned ke stažení
Anuše Kejřová bola autorkou mnohých kuchárskych kníh, ale tiež učiteľkou varenia, organizátorkou kurzov varenia a hospodárenia a majiteľkou kuchárskej školy. V slovenskom preklade v edícii Zlatý fond SME prinášame jej Minútové večere.
-
59 KčIhned ke stažení
„Nuže — nechť se laskavý čtenář neodstraší četbou některé, nahodile otevřené stránky této knížky! Prosím, aby pročetl tyto pokusy všecky, jako zajímavé kulturně-historické doklady. Hodí-li se některý ku napodobení, ku vyzko
-
139 KčIhned ke stažení
„Chutné a zdravé pokrmy neplnia iba bruchá, ale posilňujú telo človeka a obživujú jeho ducha.“ Kuchárska kniha zo Zlatého fondu SME.
-
169 KčIhned ke stažení
Marie Rosická bola manželkou významného českého vydavateľa a redaktora českých novín Hospodář. Do týchto novín prispievali i mnohé gazdinky svojimi receptmi a kuchárskymi skúsenosťami. Aby nezostali roztrúsené iba v časopisoch...
-
109 KčIhned ke stažení
V tejto príručke si každý nájde čaj na svoj zdavotný problém: ťažkosti s trávením, menštruačné problémy, bolesti hlavy, nepokoj, nechutenstvo, či naopak, nadmerný apetít, nespavosť, horúčku, kašeľ a mnohé iné trápenia...
Diétne recepty pre celú rodinu...
Je ťažké správne kombinovať zložky našej stravy? Nie je to jednoduché. Táto kniha je užitočným pomocníkom, ktorý vám poradí pri zdravšej príprave najzaužívanejších potravín...
Dôkladné zoznámenie sa s potravinami rastlinného pôvodu, predovšetkým s ovocím a so zeleninou, nám umožní spoznať nové či netradičné chute alebo sa vrátiť k tým zabudnutým...
Vitamíny sú mimoriadne dôležité pre organizmus a preto nesmú chýbať v našej každodennej strave. Avšak čo sú presne vitamíny a aké sú ich účinky? Ktoré vitamíny sa nachádzajú v jednotlivých potravinách a akú úlohu zohrávajú výživové doplnky v našej strave.
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle