Na téma vaření kuchařky od nakladatelství HarperCollins
The James Beard award-winning author of the acclaimed The Cooking Gene explores the cultural crossroads of Jewish and African diaspora cuisine and issues of memory, identity, and food...
-
Knihapevná vazba592 KčSkladem 1 ks
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition....
-
Knihapevná vazba558 KčSkladem 2 ks
From crisp and zingy salads, to fresh and comforting rice bowls, and tangles of tasty noodles as well as plant-based bowls and stir fries, Bowlful will satisfy all your cravings, with 90 easy-to-follow recipes by Norman Musa...
-
Knihapevná vazba497 KčSkladem 1 ks
Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal...
-
Knihapevná vazba714 KčSkladem 1 ks
An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world’s best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes...
-
Knihapevná vazba948 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle