Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?
Použité filtry
Zrušit filtry
Italská kuchyně, Vašut, 2024
Italská kuchyně

Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit....

  • Knihakroužková vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme na pánvi - Angelika Ilies, Vašut, 2023
Vaříme na pánvi

Stěží se najde jiné kuchyňské náčiní, které by bylo tak všestranné - vždyť pánev se dá použít jak na pozvolné, tak i na rychlé smažení. Nakrájíte ingredience, dáte je na rozpálenou pánev, několik minut mícháte a je hotovo....

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Buddha Bowls - Asijské salátové mísy - Martina Kittlerová, Vašut, 2021
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy

Co to vlastně je Buddha Bowl? Jde o pestrou směs mnoha zdravých přísad v jedné míse. Je tam lákavě naaranžováno vše, co člověk potřebuje k snídani, obědu nebo večeři. A tahle mísa nejen že vypadá neodolatelně lahodně...

  • Knihabrožovaná vazba
    163 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    149 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Palačinky a lívance - Christa Schemedes, Vašut, 2023
Palačinky a lívance

Ať jsou malé a tlusté, nebo velké a tenoučké jako dech, ať jim říkáme lívance, palačinky, crepes, crespelle, pancake nebo blini - milují je všichni! Jejich příprava je velmi jednoduchá, a přitom se dají donekonečna obměňovat...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Zvěřina - Jak na to - Matthias F. Mangold, Vašut, 2022
Zvěřina - Jak na to

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Skladem 1 ks

Knedlíky a noky - Marianne Zunner, Vašut, 2023
Knedlíky a noky

Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako ...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Mleté maso, Vašut, 2006
Mleté maso

Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole. Pravda, nestačí jen lusknout prsty, ale ve třech jednoduchých krocích dostanete...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald