Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Kolekce
Série
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Novinka
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...

  • Knihapevná vazba
    406 Kč
    Skladem 1 ks
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Recepty k vraždě - Karen Pierce, Slovart CZ, 2024
Novinka
Recepty k vraždě

Fanynka Agathy Christie a milovnice jídla Karen Pierce se ve své kuchařce zaměřuje na jídlo v detektivních románech Agathy Christie. Všechny je prošla a sepsala snadné recepty na pokrmy či nápoje, které jsou v nich zmiňovány...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    -15 %
    Předobjednávka,
    vychází 14. 10. 2024

Moje milovaná spíž - Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Slovart CZ, 2022
Novinka
Moje milovaná spíž

Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení. Tato pestrobarevná kuchařka od osvědčeného týmu vynikajících spolupracovníků Yotama Ottolenghiho tuto edici zahajuje: neodolatelné recepty...

  • Knihaflexi vazba
    406 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Cucina Vegetariana (český jazyk) - Cettina Vicenzino, Slovart CZ, 2024
Novinka
Cucina Vegetariana (český jazyk)

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje...

  • 335 Kč
    Skladem 2 ks
Jeden - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2022
Novinka
Jeden

Nejnovější kuchařku, točící se kolem magického čísla jedna, Jamie Oliver symbolicky věnuje své lásce a „jedničce" - manželce a matce svých dětí Jools. Rozhodl se zjednodušit čtenářům život a ulehčit jim od otravného mytí nádobí...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem 1 ks

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Novinka
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 1 ks

7krát jinak - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2022
Novinka
7krát jinak

Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy..

  • Knihapevná vazba
    473 Kč
    Skladem 1 ks

Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Novinka
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    270 Kč
    Skladem 4 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    94 Kč
    Skladem

5 ingrediencí: Středomoří - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2023
Novinka
5 ingrediencí: Středomoří

Jamie Oliver ve své nové knize představuje více než 125 receptů, které jsou oslavou středomořských surovin, chutí i vůní. Inspirovaly ho cesty po tomto oblíbeném regionu a s nadšením přetvořil klasické recepty na něco „oliverovsky" působivého...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Skladem 1 ks

Extra dobré věci - Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Slovart CZ, 2022
Novinka
Extra dobré věci

Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem,...

  • Knihaflexi vazba
    406 Kč
    Do 7 – 10 dnů
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Tom Grimm, Slovart CZ, 2024
Novinka
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů... Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 3 ks


Jak grilovat zeleninu - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2023
Novinka
Jak grilovat zeleninu

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý...

  • Knihaflexi vazba
    263 Kč
    Skladem 1 ks

Komfort - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2024
Komfort
  • Knihapevná vazba
    569 Kč
    -5 %
    Připravujeme,
    vychází 25. 11. 2024

Ryby a plody moře, Slovart CZ, 2009
Ryby a plody moře

Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychle...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
  • Jussi Adler-Olsen