Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Předpredaj spuštěn - Pokračování megahitu Čtvrté křídlo je tu!

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Tom Grimm, Slovart CZ, 2024
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů... Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 3 ks

Salátový bar - Melanie Öhlenbach, Esence, 2024
Salátový bar

Co zasadit na terase či na balkonu, abychom si zpestřili jídelníček a měli po ruce vždy něco, čím lze originálně doplnit občerstvení pro hosty? Mezi pěstovanými odrůdami najdete brutnák, kerblík, batolku, petržel, ředkvičky, rukolu...

  • Knihabrožovaná vazba
    279 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Houby v lese a na talíři - Fridhelm Volk, Renate Volková, Universum, 2024
Houby v lese a na talíři

V přírodě roste nepřeberné množství hub, jen poznat ty pravé. Přehledný atlas uvádí základní profily nejčastěji sbíraných jedlých druhů, přibližuje jejich charakteristické rysy a zároveň na řadě výstižných fotografií upozorňuje na možnost záměny...

  • Knihabrožovaná vazba
    313 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Zvěřina - Jak na to - Matthias F. Mangold, Vašut, 2022
Zvěřina - Jak na to

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové

  • Knihabrožovaná vazba
    159 Kč
    Do 3 – 8 dnů
Knedlíky a noky - Marianne Zunner, Vašut, 2023
Novinka
Knedlíky a noky

Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako ...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 7 – 11 dnů

Ooh, that's vegan? - Maya Leinenbach, T5 Verlag, 2021
Ooh, that's vegan? 
EN

Vegan cooking for beginners, professionals and those open to trying new things: a mix of cold and warm dishes, organized into appetizers,...

  • Knihapevná vazba
    721 Kč
    Do 21 – 26 dnů

Kochen mit den Geissens - Carmen Geiss, Robert Geiss, riva Verlag, 2021
Kochen mit den Geissens 
DE

Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen...

  • Knihapevná vazba
    431 Kč
    Do 11 – 16 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
  • Leigh Bardugo