Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Murtagh (česky) - Christopher Paolini, Nakladatelství Fragment, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Vaříme... pro cukrovkáře a bez lepku : úsporná kuchařka, , 2024
Vaříme... pro cukrovkáře a bez lepku : úsporná kuchařka

Název z obálky

  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme

Pečeme pro diabetiky - Matthias Riedl, Vašut, 2024
Novinka
Pečeme pro diabetiky

Mnoho lidí si zdravou výživu spojuje jen s odříkáním a výrazným omezením svého života. Ovšem o tom, zda je něco zdravé či nezdravé, rozhodují použité suroviny. Když si vaříme doma, sami rozhodujeme o tom, z...

  • Knihabrožovaná vazba
    169 Kč
    Připravujeme,
    vychází 10. 6. 2024

Le vin c´est pas sorcier - Ophélie Neiman, Yannis Varoutsikos (ilustrátor), Slovart CZ, 2024
Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Připravujeme

Zázrak jménem hořčík - Carolyn Dean, Jota, 2024
Novinka
Zázrak jménem hořčík

Aktualizované a přepracované vydání, rozsah 2x takový jako původní vydání. Úžasný průvodce světem magnesia, aktualizovaný a doplněný o nejnovější poznatky vědeckého výzkumu vám umožní pochopit, jak nesmírně důležitou roli hořčík hraje ve vašem těle...

  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme,
    vychází 31. 7. 2024
Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

Jeden hrnec – Žádné zbytky - Susann Kreihe, Esence, 2024
Novinka
Jeden hrnec – Žádné zbytky

Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní!...

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 17. 7. 2024

Zvěřinová kuchařka - Danka Šárková, Anahita, 2024
Zvěřinová kuchařka

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem ......

  • Knihapevná vazba
    561 Kč
    Připravujeme,
    vychází 1. 8. 2024


Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu - Valentina Harris, Esence, 2024
Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu
  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 13. 9. 2024

Kynuté těsto - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Kynuté těsto
  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger