Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zlevněné z kategorie: na téma maso na skladě v anglickém jazyku kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


100 Recipes, Random House, 2015
100 Recipes 
EN

We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...


New York Times Cooking - Sam Sifton, Ebury, 2021
New York Times Cooking 
EN

You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes...

  • Knihaflexi vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks

Crafted Meat - Hendrik Haase, Sven Ehmann, Gestalten Verlag, 2015
Crafted Meat 
EN

Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.

  • Knihapevná vazba
    1 190 Kč
    Skladem 1 ks

Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    943 Kč
    Skladem 1 ks

The Big Fat Duck Cookbook - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2008
The Big Fat Duck Cookbook 
EN

In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science...

  • Knihapevná vazba
    6 199 Kč
    Skladem 1 ks

What's the Matter with Meat? - Katy Keiffer, Reaktion Books, 2017
What's the Matter with Meat? 
EN

What's the Matter with Meat? draws back the curtain that obscures the true costs of indus-trialized meat production. The book exposes how the industry is expanding worldwide ata rapid pace, with just a few large companies monopolizing the majority of the

  • Knihabrožovaná vazba
    400 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover