Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


100 Recipes, Random House, 2015
100 Recipes 
EN

We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...


Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    573 Kč
    Více než 30 dní

New York Times Cooking - Sam Sifton, Ebury, 2021
New York Times Cooking 
EN

You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes...

  • Knihaflexi vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks

Crafted Meat - Hendrik Haase, Sven Ehmann, Gestalten Verlag, 2015
Crafted Meat 
EN

Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.

  • Knihapevná vazba
    1 190 Kč
    Skladem 1 ks

The Meat Cookbook - Nichola Fletcher, Dorling Kindersley, 2021
The Meat Cookbook 
EN

From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat...

  • Knihapevná vazba
    631 Kč
    Více než 30 dní

Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    943 Kč
    Skladem 1 ks

Jamie Oliver's Christmas Cookbook - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2016
Jamie Oliver's Christmas Cookbook 
EN

Jamie Oliver's Christmas Cookbook is packed with all the classics you need for the big day and beyond, as well as loads of delicious recipes for edible gifts, party food and new ways to love those leftovers...

  • Knihapevná vazba
    683 Kč
    Do 23 – 28 dnů
Tom Kitchin's Meat and Game - Tom Kitchin, Bloomsbury, 2017
Tom Kitchin's Meat and Game 
EN

Tom Kitchin's Meat & Game showcases the brilliant talents of one of the UK and Scotland's favourite chefs. Tom's passion for game, and his ability to transform that passion into irresistible ways to enjoy it at home, ...

  • Knihapevná vazba
    725 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen