Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Šumavská houbička v kuchyni - Lucie Drozdová, Milahelp, 2023
Šumavská houbička v kuchyni

Houbová kuchařka, která je svým konceptem naprosto ojedinělá! Její stránky vás provedou známými i méně známými druhy hub a ukáží vám, že se dá houbařit a vařit z čerstvých hub po celý rok. Kniha je rozdělena na 4 roční období a obsahuje 107 receptů z...

  • Knihabrožovaná vazba
    832 Kč
    Skladem 4 ks

Moje milovaná spíž - Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Slovart CZ, 2022
Novinka
Moje milovaná spíž

Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení. Tato pestrobarevná kuchařka od osvědčeného týmu vynikajících spolupracovníků Yotama Ottolenghiho tuto edici zahajuje: neodolatelné recepty...

  • Knihaflexi vazba
    406 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Extra dobré věci - Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Slovart CZ, 2022
Novinka
Extra dobré věci

Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem,...

  • Knihaflexi vazba
    406 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Z přírody na talíř - Holger Haag, Paschalis Dougalis (ilustrátor), Nakladatelství KAZDA, 2024
Novinka
Z přírody na talíř

Příroda má v zásobě mnoho lahůdek - lahodný salát z čerstvých divokých bylin, šťávy a želé z lesních plodů nebo pikantní kořenovou zeleninu, která doplní vaše každodenní vaření: pokud víte, co stojí za to hledat, můžete...

  • Knihabrožovaná vazba
    264 Kč
    -25 %
    Skladem 1 ks

Salátový bar - Melanie Öhlenbach, Esence, 2024
Novinka
Salátový bar

Co zasadit na terase či na balkonu, abychom si zpestřili jídelníček a měli po ruce vždy něco, čím lze originálně doplnit občerstvení pro hosty? Mezi pěstovanými odrůdami najdete brutnák, kerblík, batolku, petržel, ředkvičky, rukolu...

  • Knihabrožovaná vazba
    279 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Houby v lese a na talíři - Fridhelm Volk, Renate Volková, Universum, 2024
Houby v lese a na talíři

V přírodě roste nepřeberné množství hub, jen poznat ty pravé. Přehledný atlas uvádí základní profily nejčastěji sbíraných jedlých druhů, přibližuje jejich charakteristické rysy a zároveň na řadě výstižných fotografií upozorňuje na možnost záměny...

  • Knihabrožovaná vazba
    313 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things - Noor Murad, Yotam Ottolenghi, Ebury, 2022
Novinka
Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things 
EN

Ottolenghify every meal. Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal...

  • Knihapevná vazba
    881 Kč
    Skladem 2 ks

Permakultúra v záhrade - Damien Dekarz, Citadella, 2024
Novinka
Permakultúra v záhrade 
SK

Damien Dekarz je známy svojimi inšpiratívnymi videami na YouTube (francúzsky názov kanála je „permaculture agroécologie etc...“). Dekarz sa prihovára všetkým, ktorí snívajú o záhrade produkujúcej ovocie a zeleninu spolu s podporou biodiverzity....

  • Knihapevná vazba
    410 Kč
    Do 2 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“