Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Jezte chytře

Metabolismus každého z nás je stejně unikátní jako otisky prstů a jídlo ovlivňuje naše životy mnohem víc, než si myslíme. Autor světového bestselleru Spánek je umění přináší revoluční 30denní program, díky kterému shodíte...

  • E-knihaEPUBMOBI
    399 Kč
    Ihned ke stažení

Nenechte se zabít cukrem

Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit.

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    199 Kč
    Ihned ke stažení

Nová kuchárska kniha 
SK

Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    499 Kč
    Ihned ke stažení

Sirtfood diéta 
SK

Sirtfood diéta, Kniha receptov ponúka viac ako 100 výborných hlavných jedál, dezertov, ale aj polievok či dressingov, na ktorých si môžete pochutnať počas dodržiavania Sirtfood diéty...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    249 Kč
    Ihned ke stažení

HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí

Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby. Přináší seznam potravin s nízkým ...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    279 Kč
    Ihned ke stažení

Toto nie je kuchárska kniha 2 
SK

Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    379 Kč
    Ihned ke stažení

Alenkin Fit receptár - čarovanie v kuchyni bez cukru a múky 
SK

To, že príliš veľa cukru, alebo takzvaných sacharidov nám dokáže v tele narobiť celkom veľkú šarapatu je dobre známe. No aj napriek tomu sa ich veľa z nás nedokáže vzdať. Či už koláčiky, čokoláda, zmrzlina alebo kúsok výbornej...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    329 Kč
    Ihned ke stažení

Umění fermentace I.

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    424 Kč
    Ihned ke stažení

Za kamna vlezem

Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně. Třeba i vám pomůže příjemně se naladit, inspirovat ke kulinářským experimentům...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    365 Kč
    Ihned ke stažení

Klasická italská kuchyně

Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako...

  • E-knihaEPUBMOBI
    559 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio