Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 2 ks

Green Kitchen Quick + Slow - David Frenkiel, Luise Vindahl, KITCHENETTE, 2023
Green Kitchen Quick + Slow

Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100 vegetariánských receptů plných chuti a barev pro snadné vaření v hektických dnech + radost v kuchyni během líných víkendů...

  • Knihapevná vazba
    517 Kč
    Skladem 1 ks

Tao zeleninové zahrady - Carol Deppe, DharmaGaia, 2018
Tao zeleninové zahrady

V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu – a ukazuje na jejich příkladu....

  • Knihabrožovaná vazba
    344 Kč
    Skladem 1 ks

Jsou rostliny k jídlu? - Jiří Hotzký, ARSCI, 2018
Jsou rostliny k jídlu?

Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při...

  • Knihabrožovaná vazba
    203 Kč
    Skladem 1 ks
Luskoviny - Miroslav Houba, Profi Press, 2018
Luskoviny

Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...

  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Skladem 1 ks

Chvála česneku - Anton Kollár, Sursum, 2007
Chvála česneku

"Kdo jí česnek sto let, dožije se sto let!" Základní motto knihy, která na česneku shledává jen to nejlepší a ukazuje na jeho všestranné využití v kuchyni i medicíně...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs, Esence, 2019
Netradiční zelenina a ovoce

Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...


Zelenina - Tereza Langmajerová, Došel karamel, 2024
Zelenina

Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zelenisnová! Pozvěte přátele na...

  • Knihapevná vazba
    522 Kč
    Skladem > 5 ks

Vegetarián - Aleš Vodička, Jarka Kovaříková, Karel Bis, Bylinky revue, 2022
Vegetarián

Všechno, co potřebujete vědět o vegetariánství, kompletní návod, výhody a problémy. Jídla pro..


Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina, Svojtka&Co., 2009
Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina

Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, ...

V hlavní roli zelenina, Reader´s Digest Výběr, 2015
V hlavní roli zelenina

Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...


Česnek (Allium sativum L.) - Oldřich Konvička, Fontána, 2003
Česnek (Allium sativum L.)

Publikace vychází z dlouholetých zkušeností autora, jehož snahou bylo shrnutí rozptýlených poznatků o česneku do jednoho přehledu. Čtenář se tak seznámí s česnekem jako s kulturní rostlinou a jejími zvláštnostmi, jeho původem...

  • Knihapevná vazba
    192 Kč
    Skladem 1 ks

Jak grilovat zeleninu - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2023
Jak grilovat zeleninu

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý...

  • Knihaflexi vazba
    291 Kč
    Skladem 1 ks

Česnek, SUN, 2017
Česnek

Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu.Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie. Na zajímavém putování dějinami česneku...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Skladem 1 ks

Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová - Jana Štěpánková, Dona, 2021
Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová

Známá herečka Jana Štěpánková se svým manželem režisérem Jaroslavem Dudkem propadli už před mnoha lety kouzlu cuket...

  • Knihapevná vazba
    289 Kč
    Skladem 3 ks

Dopestuj a zjedz, Slovart, 2009
Dopestuj a zjedz 
SK

Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté tekvice na výborné koláče, sladučké jahody na neodolateľné snehové pusinky a ďalšie lákavé dobroty...


Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu 
SK

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi vazba
    405 Kč
    Skladem 1 ks

Fat Radish Kitchen Diaries - Ben Towill, Phil Winser, Rizzoli Universe, 2014
Fat Radish Kitchen Diaries 
EN

A vegetable-focused cookbook from the stylish and delicious New York restaurant. When the Fat Radish opened in 2010, it instantly became a destination for the city's food, fashion, and media crowds...

  • Knihapevná vazba
    951 Kč
    Skladem 1 ks

Zelená kuchárka - Katarína Olejárová, MAFRA Slovakia, 2024
Zelená kuchárka 
SK

Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie...

  • Knihabrožovaná vazba
    431 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2022
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)