Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2003
Velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Ryby na všechny způsoby. Ve Velkém rybím receptáři autor podává ucelený přehled o rybí kuchyni.


Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


Sushi, CPRESS, 2019
Sushi

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají...

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Sladkovodní kuchařka - Milan Palička, Smart Press, 2009
Sladkovodní kuchařka

Sladkovodní ryby si své místo v edici Jídlo jako lék zasloužily nejenom obsahem zdraví prospěšných látek, ale i skvělou chutí, a navíc i snadnou dostupností...


Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Pokrmy z masa, ryb a drůbeže - Zdeněk Roubínek, Dona, 2002
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí.


Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...


Ryby, Československý spisovatel, 2012
Ryby
Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...


Sushi - Stefanie Nickel, Vašut, 2021
Novinka
Sushi

Japonské rolky zvané sushi jsou kultovní záležitostí, ale není to jen krátkodobý módní trend. Jsou zdravé, chutné a výživné – a jako takové patří do každého zdravého jídelníčku. Domácí výrobu sushi by měl aspoň jednou...

  • Knihabrožovaná vazba
    128 Kč
    Skladem 1 ks

Rybí receptář - Miloš Štěpnička, Dona
Rybí receptář

Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živočichů.


Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli, Pragma, 2006
Italská rybí kuchařka

"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...


Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...


Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.


Rybí receptář Miloše Štěpničky, Dona, 2004
Rybí receptář Miloše Štěpničky

Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů...


Ryby a plody moře, Rebo, 2008
Ryby a plody moře

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...



Suši bar - Tanja Dusyová, Ikar, 2010
Suši bar 
SK

Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
  • Antoine de Saint-Exupéry