Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    180 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečeme sladké i pikantní - Hedwig Maria Stuber, Ikar CZ, 2014
Pečeme sladké i pikantní

Vyberte si z nabídky více než 400 receptů na sladké a slané pečení. Nemůžete je nikdy pokazit a budou chutnat skvěle. Kniha nabízí klasiku, mezinárodní speciality, rodinné recepty autorek a recepty jejich přátel...


Bylinky a koření - Christina Zackerová, Ikar CZ, 2006
Bylinky a koření

Bylinky a koření jsou neodmyslitelnou součástí naší domácnosti. Promění všední jídlo na specialitu s osobitým aroma, ale jsou také důležité pro naše zdraví...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    80 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí bylinář, Ikar CZ, 2012
Domácí bylinář

Poznejte 100 klíčových léčivek, jejich účinné látky a způsob pěstování a sběru. Namíchejte si masti, nálevy, odvary a kloktadla, u nichž najdete podrobný rozpis dávkování...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Marmelády a želé - Hans Gerlach, Susanna Bingemerová, Ikar CZ, 2011
Marmelády a želé

Není nad domácí marmelády! Zavařeniny jsou seřazeny podle hlavní sezony ovoce. Připravujeme je z kvalitních surovin, které sami vybíráme. Na jaře lákají jahody, rebarbora, v létě třešně, meruňky, podzim nás obdaří jablky, hruškami či šípky a v zimě...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dobrého kari není nikdy dost, Ikar CZ, 2014
Dobrého kari není nikdy dost

Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé – pravé asijské jídlo typu „street food“ si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Malá škola zavařování, Ikar CZ, 2014
Malá škola zavařování

Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

3 x Malá škola zavařování, Ikar CZ, 2014
3 x Malá škola zavařování

Milí Martinusáci, spojte se s rodinou nebo přáteli a zakupte si balíček 3ks tohoto titulu výhodně!

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
Leigh Bardugo