Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

Nejlevnejší z kategorie: na téma brambory v českém jazyku kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Brambory pokaždé jinak, Rebo, 2008
Brambory pokaždé jinak

Brambory pokaždé jinak - rychlé, snadné, vynikající pokrmy z brambor - postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy - příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby - všechny recepty byly pečlivě vyzkoušeny..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Oblíbené pokrmy z brambor - Hilary Wilson, Slovart, 2003
Oblíbené pokrmy z brambor
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Křížovky s recepty 2: Jídla z brambor, Alfasoft, 2013
Křížovky s recepty 2: Jídla z brambor

Křížovky s recepty na jídla z brambor...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

To nejlepší – Brambory v moderní kuchyni - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší – Brambory v moderní kuchyni
  • Autorský kolektiv

Kniha předkládá návody na klasická jídla, jako je bramborová polévka s pórkem a plněné brambory, ale i svůdné výtvory kuchyní celého světa...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Tajné bramborové recepty - Klára Trnková, Studio Trnka, 2022
Tajné bramborové recepty

V dnešní době, kdy potraviny zdražují, můžeme se ohlédnout po pokrmech našich předků, kteří využívali i levnější suroviny. Brambory jsou jednou z možností, kdy s přidáním malého množství přísad uvaříme...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Brambory pokaždé jinak, Rebo, 2008
Brambory pokaždé jinak

V této knize vám nabízíme pestrou škálu jídel z brambor. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Brambory, Ottovo nakladatelství
Brambory

Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel...


Speciality z brambor, Rebo, 2007
Speciality z brambor

Brambory se staly jedním ze základních pilířů tradiční evropské kuchyně. Situace se mění až v posledních desetiletích, kdy tradiční strava v Evropě ustupuje kuchyním jiných kultur nebo je jimi ovlivňována...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bramborová kuchařka - Karina Havlů, Vyšehrad, 2000
Bramborová kuchařka

196 receptů na různou úpravu brambor...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slané dorty s chutnými náplněmi, INFOA, 2015
Slané dorty s chutnými náplněmi

Je tolik možností pro slané pečení! Jednoduché dorty plné chuti pod kůrkou chleba, v listovém těstě, s náplněmi z masa a zeleniny. Sýry, brambory, uzeniny, voňavé bylinky – to vše využijete pro přípravu chutných pokrmů. To jsou dobroty pro malé svačinky..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Křížovky s větším písmem - Ondrej Kolčiter, Nakladatelství Fragment, 2015
Křížovky s větším písmem

Brambory, nebo také zemáky, erteple, kobzole nebo bandury. Do Evropy je v 16. století přivezli španělští námořníci z nově objevené Ameriky. Od těch dob u nás zdomácněly a staly se nedílnou součástí českého jídelníčku. Připravte si podle našich receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Hranolky, Vašut, 2022
Hranolky

Tato kuchařka ukazuje, že výroba a příprava domácích hranolek je jednoduchá – a přitom kreativní. Ty tam jsou mražené hranolky z...

  • Knihabrožovaná vazba
    163 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Vaření pod širým nebem

Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo...

  • Knihapevná vazba
    171 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Brambory - kuchařka z edice Apetit (5), BURDA Media 2000, 2011
 
Brambory - kuchařka z edice Apetit (5), BURDA Media 2000, 2016
Brambory - kuchařka z edice Apetit (5)

Kniha nabízí 100 receptů z brambor, které byly uvařeny a vyzkoušeny v redakční kuchyni časopisu...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Brambory - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2013
Brambory - 50 snadných receptů

Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby...

  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Brambory, Slovart CZ, 2010
Brambory

Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí chipsy z trouby - Chris Bryant, Ikar CZ, 2016
Domácí chipsy z trouby

Kdo by neměl rád chipsy, tu křupavou a lahodnou pochoutku s příchutí nezdravého hřešení! Chipsy si spojujeme především s brambory, ale ve skutečnosti se dají udělat téměř z jakékoli zeleniny – zkuste dýňové, řepné, celerové či dokonce houbové...


Bramborová kuchařka - Otakar Štanc, Pavel Rak (Ilustrátor), KAVA-PECH, 2022
Bramborová kuchařka

Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho...

  • Knihapevná vazba
    318 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass