Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
7 Ways - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2020
7 Ways 
EN

7 Ways to reinvent your favourite ingredients with more than 120 new, exciting and tasty recipes. Jamie's looked at the top ingredients we buy week in, week out. We're talking about those meal staples we pick up without thinking ...

  • Knihapevná vazba
    624 Kč
    Skladem 3 ks

Cheese Course - Fiona Beckett, Ryland, Peters and Small, 2013
 
Cheese Course - Fiona Beckett, Ryland, Peters and Small, 2009
Cheese Course 
EN

Nothing beats a plate of cheese and bread and a glass of wine. In this approachable book, cheese and wine expert and award-winning author Fiona Beckett guides you through the types, uses and versatility of cheese...

  • Knihapevná vazba
    620 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    327 Kč
    Skladem

Sprout & Co Saladology - Theo Kirwan, Mitchell Beazley, 2024
Sprout & Co Saladology 
EN

More than 100 flavour-packed recipes from exciting Dublin-based food brand Sprout & Co...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Skladem 1 ks

The Sheridans' Guide to Cheese - Kevin Sheridan, Seamus Sheridan, Catherine Cleary, Transworld, 2015
The Sheridans' Guide to Cheese 
EN

An indispensable handbook for both novice cheeselovers and mature connoisseurs alike, The Sheridans' Guide to Cheese is a complete guide to the cheeses of the world, featuring tasting notes, wine- and flavour-pairings and delicious recipes...

  • Knihapevná vazba
    444 Kč
    Skladem 1 ks
Essential Guide to Cheese - Alexander Elt, Loft Publications, 2018
Essential Guide to Cheese 
EN

Cheese, unlike other foods or culinary ingredients, is not a recently "fashionable" product. Its roots go back to ancient times...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Skladem 2 ks

A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard, Artisan Division of Workman, 2020
A Field Guide to Cheese 
EN

A Field Guide to Cheese is the ultimate guide to the world of cheese and the only fully illustrated cheese reference. This tour de fromage begins with a history lesson on the creation of cheese...

  • Knihapevná vazba
    688 Kč
    Více než 30 dní

Provencal - Alex Jackson, HarperCollins, 2022
Provencal 
EN

Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Skladem 1 ks

Bowlful - Norman Musa, HarperCollins, 2022
Bowlful 
EN

From crisp and zingy salads, to fresh and comforting rice bowls, and tangles of tasty noodles as well as plant-based bowls and stir fries, Bowlful will satisfy all your cravings, with 90 easy-to-follow recipes by Norman Musa...

  • Knihapevná vazba
    497 Kč
    Skladem 1 ks

Salads are More Than Leaves - Elena Silcock, Octopus Publishing Group, 2022
Salads are More Than Leaves 
EN

Salads for all seasons, moods, occasions and cravings...

  • Knihapevná vazba
    551 Kč
    Skladem 1 ks

World Cheese Book, Dorling Kindersley, 2015
World Cheese Book 
EN

Explore cheese in its many glorious varieties - the science, the smells, the succulence! The grandest fromages, the finest Feta, the most delicious Manchego: celebrate the glorious variety ...

  • Knihapevná vazba
    619 Kč
    Více než 30 dní
Kochen mit den Geissens - Carmen Geiss, Robert Geiss, riva Verlag, 2021
Kochen mit den Geissens 
DE

Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen...

  • Knihapevná vazba
    431 Kč
    Do 13 – 18 dnů


Madame Fromage's Adventures in Cheese - Tenaya Darlington, Workman, 2023
Madame Fromage's Adventures in Cheese 
EN

A transporting guide to all things cheese, from how and where it's made to how to truly taste it...

  • Knihapevná vazba
    782 Kč
    Skladem 1 ks

Gourmet's Guide Cheese - Brigitte Engelmann, Ullmann, 2009
Gourmet's Guide Cheese 
EN

The world's best cheeses presented in detailed portraits: Gourmet's Guide Cheese is not only an extensive encyclopaedia and shopping guide but also an introduction to the cultural history of cheese, its production, and its regional diversity...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen