Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Patrik Hartl: Andulka Andula. Bourdon, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
The Perfect Loaf - Maurizio Leo, Clarkson Potter, 2022
The Perfect Loaf 
EN

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52...

  • Knihapevná vazba
    785 Kč
    Skladem 2 ks

Evolutions in Bread - Ken Forkish, Clarkson Potter, 2022
Novinka
Evolutions in Bread 
EN

If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery...

  • Knihapevná vazba
    709 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Novinka
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...

  • Knihapevná vazba
    869 Kč
    Skladem 1 ks

Sprout & Co Saladology - Theo Kirwan, Mitchell Beazley, 2024
Sprout & Co Saladology 
EN

More than 100 flavour-packed recipes from exciting Dublin-based food brand Sprout & Co...

  • Knihapevná vazba
    568 Kč
    Skladem 1 ks
French Boulangerie, Flammarion, 2024
Novinka
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    772 Kč
    Skladem 2 ks

Slow Rise - Robert Penn, Penguin Books, 2022
Novinka
Slow Rise 
EN

A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade bread, from the bestselling author of The Man Who Made Things Out of TreesOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat...

  • Knihabrožovaná vazba
    282 Kč
    Skladem 1 ks

Bread and How to Eat It - Rick Easton, Melissa McCart, Albert Knopf, 2023
Bread and How to Eat It 
EN

This is a book about bread: how to make it and how to eat it at every stage of its life cycle—from the James Beard Award-nominated owner of cult-favorite bakery Bread & Salt...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Bowlful - Norman Musa, HarperCollins, 2022
Novinka
Bowlful 
EN

From crisp and zingy salads, to fresh and comforting rice bowls, and tangles of tasty noodles as well as plant-based bowls and stir fries, Bowlful will satisfy all your cravings, with 90 easy-to-follow recipes by Norman Musa...

  • Knihapevná vazba
    496 Kč
    Skladem 1 ks

Provencal - Alex Jackson, HarperCollins, 2022
Novinka
Provencal 
EN

Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal...

  • Knihapevná vazba
    669 Kč
    Skladem 1 ks

Salads are More Than Leaves - Elena Silcock, Octopus Publishing Group, 2022
Novinka
Salads are More Than Leaves 
EN

Salads for all seasons, moods, occasions and cravings...

  • Knihapevná vazba
    549 Kč
    Skladem 1 ks
Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Novinka
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    2 762 Kč
    -10 %
    Více než 30 dní

Kochen mit den Geissens - Carmen Geiss, Robert Geiss, riva Verlag, 2021
Kochen mit den Geissens 
DE

Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen...

  • Knihapevná vazba
    431 Kč
    Do 9 – 14 dnů

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
  • Franz Kafka