Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - Pavel Pavloušek, Grada, 2017
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

Chystáte se vysadit pár révových keřů na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat? Náš přední oborník na pěstování révy vinné pro vás připravil nové vydání praktické příručky, kde najdete všechny podstatné operace...

  • Knihabrožovaná vazba
    190 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Bobule - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Bobule

Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule, a tím i na aroma a chuť vína...

  • Knihapevná vazba
    563 Kč
    Skladem 2 ks

Pálíme ovoce - Klaus Hagmann, Birgit Essich, Víkend, 2009
 
Pálíme ovoce - Birgit Essich, Klaus Hagmann, Víkend, 2020
Pálíme ovoce

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 4 dnů

Domácí výroba moštů

Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho..

  • 149 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Domácí výroba slivovice - Helena Uhrová, Víkend, 2015
Domácí výroba slivovice

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce...


Vyrábíme ušlechtilé destiláty - Josef Pischl, Ivo Železný, 1997
Vyrábíme ušlechtilé destiláty

Kniha pojednává o všech základních stavebních kamenech výroby ovocných destilátů a vždy zdůrazňuje dopad každé operace na kvalitu produktu. Kniha je určna pro malé lihovary i domácí výrobce.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Jak vypálit lepší slivovici - Jaroslav Balaštík, Jaroslav Balaštík, 2010
Jak vypálit lepší slivovici

Kniha Jak vypálit lepší slivovici byla vydána ku příležitosti Muzea lidových pálenic ve Vlčnově.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Rukověť vinaře - Vilém Kraus, Vítězslav Hubáček, Petr Ackerman, Brázda, 2004
Rukověť vinaře

Chcete se dozvědět více o víně? Jaké odrůdy se u nás pěstují a jaké podmínky jsou pro jejich pěstování důležité? Kniha předních odborníků je určena všem milovníkům vína, a zejména pěstitelům a zájemcům o zpracování hroznů.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“