Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Obal
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    3 019 Kč
    Skladem 1 ks

Praliné - Stéphane Leroux, Antique Collectors Club, 2013
Praliné 
EN

The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kváskovanie 1-3 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY
Kváskovanie 1-3 
SK

Kolekcia titulov: Kváskovanie + Kváskovanie 2 + Kváskovanie 3

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ice Creations - Christophe Declerq, Antique Collectors Club, 2013
Ice Creations 
EN

In Ice Creations, master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, illustrating more than 60 original recipes. The book shows a variety of ice creations, always innovative, creative and surprising, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Perfekte Pralinen - Jean-Pierre Wybauw, Matthaes, 2006
Perfekte Pralinen 
DE

Perfekte Pralinen sind machbar - insbesondere mit den richtigen Rezepturen, aber auch mit dem notwendigen fachlichen Know-how und den professionellen Techniken...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kváskovanie + Kváskovanie 2 (kolekcia) - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY
Kváskovanie + Kváskovanie 2 (kolekcia) 
SK

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Art of Sugarcraft - Jennifer Kelly, Frankie New, Dutton, 2014
The Art of Sugarcraft 
EN

Squires Kitchen is the oldest and one of the most popular schools of its kind in the UK. Its highly regarded reputation brings students from all around the world to the school in Farnham, Surrey and its course syllabus is also taught ...

  • Knihapevná vazba
    1 612 Kč
    Skladem 1 ks

Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013
Fine French Desserts 
EN

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category: hot or cold desserts, entremets, classic pastries, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Naše zdravé sladkosti + Potulky za zdravou kuchyňou (kolekcia) - Patrícia Jarabicová, Stanislav Lužinský, We Lift Together, 2019
Naše zdravé sladkosti + Potulky za zdravou kuchyňou (kolekcia) 
SK

Kolekcia dvoch kníh od známej FIT dvojice We Lift Together plná jedinečných fitness receptov...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Ladurée: Sucre - Philippe Andrieu, Hachette Livre International, 2011
Ladurée: Sucre 
EN

100 recipes from the Pastry Chef at the prestigious Ladure. This book is a precious object, designed to look and feel like one of their cult boxes of macarons, famous for their pastel colors and sophistication.

  • Knihapevná vazba
    1 377 Kč
    Více než 30 dní

The New Pâtissiers - Olivier Dupon, Thames & Hudson, 2013
The New Pâtissiers 
EN

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...

  • Knihapevná vazba
    1 334 Kč
    Více než 30 dní

Room for Dessert - Will Goldfarb, Phaidon, 2018
Room for Dessert 
EN

The definitive guide to perfect pastry from the former elBulli apprentice and his destination restaurant in Bali Will Goldfarb showcases a menu of desserts and fine pastry work at Room4Dessert in Ubud, Bali, with an approach inspired ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012
Bouchon Bakery 
EN

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    510 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Couture Chocolate - William Curley, Aurum Press, 2011
Couture Chocolate 
EN

At one time, cocoa beans were prized so highly they were used as currency and only the privileged could enjoy what the Aztecs knew as 'xocoatl'. Nowadays, high-quality chocolate is widely available in many different delicious ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná vazba
    1 211 Kč
    Do 17 dnů

Rococo - Chantal Coady, Laurent Couchaux, Orion, 2012
Rococo 
EN

Rococo makes the finest chocolates in the world. Its founder, Chantal Coady, has been a pioneer of the nouveau chocolat revolution for 30 years. She established the award-winning Rococo chocolate business and school and continues to blaze ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Larousse Patisserie and Baking - Larousse, Hamlyn, 2020
Larousse Patisserie and Baking 
EN

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques. Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse...

  • Knihapevná vazba
    1 154 Kč
    Více než 30 dní

Home Baked - Yvette van Boven, Stewart Tabori & Chang, 2015
Home Baked 
EN

Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ...

  • Knihapevná vazba
    1 129 Kč
    Více než 30 dní

Vôňa domova: Pečenie, Reader´s Digest Výběr, 2011
Vôňa domova: Pečenie 
SK

Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman