Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013

672 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013
Přečtená
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013

Fine French Desserts
Přečtená

Essential Recipes and Techniques

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category:... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2013
Počet stran
480

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category: hot or cold desserts, entremets, classic pastries, ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Angličtina

672 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013
672 Kč

Více o knize

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category: hot or cold desserts, entremets, classic pastries, cakes, tarts, and frozen desserts. Expert chefs provide baking tips that will assure success with foolproof dough, creams and mousses, chocolate and candy, sauces, and frozen desserts. Classic and contemporary recipes feature crème brûlée, Black Forest cake, clafoutis, lemon meringue pie, profiteroles, frozen raspberry soufflé, Opéra, tarte tatin, crêpes Suzette, macaroons, gingerbread, strawberry-cherry gazpacho, mango-pineapple carpaccio, fruit taboulé, Yule log, and sugar decorations. Practical references include visual lexicons of recommended kitchen equipment and common ingredients; decorative piping models; conversion tables; a glossary; descriptions of regional French specialties and fifteen classic French desserts; and an index of recipes and main ingredients. More than 600 photographs and twenty downloadable videos of complex techniques enhance the learning experience in this essential guide for novice and established cooks alike.
Číst víc
Počet stran
480
Vazba
pevná vazba
Rozměr
246×276 mm
Hmotnost
2390 g
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
2110375
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová