Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Kolekce
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Tradiční sladké pečení - bezlepkově - Vladěna Halatová, Vladěna Halatová, 2017Tradiční sladké pečení - bezlepkově - Vladěna Halatová, Vladěna Halatová, 2021Tradiční sladké pečení - bezlepkově - Vladěna Halatová, Vladěna Halatová, 2019
Tradiční sladké pečení - bezlepkově

54 nejlepších receptů na bezlepkové moučníky a cukroví. - tradiční sladkosti upravené bezlepkově - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vychytané, mnoho

  • Knihabrožovaná vazba
    176 Kč
    Skladem 2 ks

Chléb a koláče pro ještě štíhlejší postavu - Güldane Altekrüger, Esence, 2022
Chléb a koláče pro ještě štíhlejší postavu

Foodblogerka Die Wölkchenbäckerei nabízí sbírku receptů pro každého, kdo se snaží zhubnout a mění proto jídelníček, zároveň se nechce obejít bez chleba, koláčů a jiného pečiva. Jednoduché a rychlé recepty jsou ideální pro začátečníky i pokročilé pekáře...

  • Přečtenávýborný stav
    111 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    279 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Raw Cake, Pan Macmillan, 2017
Raw Cake 
EN

The Hardihood was set up by long-time friends Leah Garwood-Gowers and Daisy Kristiansen to prove that eating healthy desserts does not mean compromising on taste or beauty. Their range of handcrafted raw confectionery ...

  • Knihapevná vazba
    493 Kč
    Více než 30 dní

The Complete Gluten-free Baker - Hannah Miles, Ryland, Peters and Small, 2016
The Complete Gluten-free Baker 
EN

A collection of delicious tried-and-tested recipes for gluten-free baked treats, from cookies and cakes, to party bites and hearty meals that all the family can enjoy. Features an invaluable guide to setting up and maintaining a gluten-free kitchen...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
  • Jussi Adler-Olsen