Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Zúžení výběru
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Deník Whole30 - Melissa Hartwig, Jan Melvil publishing, 2019
Deník Whole30

Vítáme všechny příznivce WHOLE30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude...

  • Knihabrožovaná vazba
    390 Kč
    Na skladě

Kafíčko a vše, co je sladkého - Magdalena Dobro Rettigová, Knihkupectví a antikvariát Lubomíra a Hany Švehelk, 2015
Kafíčko a vše, co je sladkého

Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny...

  • Knihabrožovaná vazba
    155 Kč
    Na skladě

Hubněte tučnými jídly - Joseph Mercola, BIZBOOKS, 2018
Hubněte tučnými jídly

Je pro vás zdraví vášeň a chcete zpomalit proces stárnutí? Čelíte vážným onemocněním, jako je obezita, diabetes, Alzheimer či rakovina? Vyzkoušejte rady lékaře Josepha Mercoly. Jednoduše, jasně a racionálně vysvětluje, jak funguje naše tělo na...

  • Knihabrožovaná vazba
    341 Kč
    Na skladě

Tajné tipy našich babiček - Helena Vrábková, Motto, 2020
Tajné tipy našich babiček

Vraťme se k babičkám! Najdeme u nich všechno. Dobré jídlo, dobré rady i dobré příběhy. Receptáře minulých generací skrývají poklady – nejen recepty na jednoduchá tradiční jídla, ale i praktické tipy pro domácnost a bylinkovou lékárnu. Pro všechny, kdo...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    272 Kč
    Na skladě

Nahé víno - Alice Feiring, Vresk Factory, 2017
Nahé víno 
SK

Alice Feiring sa do pozornosti verejnosti dostala nielen ako novinárka okrem iného pre New York Times, San Francisco Chronicle, Wall Street Journal či World of Fine Wine, ale najmä ako bloggerka s blogom Feiring Line. Napísala vplyvnú knihu...

  • Knihabrožovaná vazba
    322 Kč
    Do čtyř dní

Kuchyně šetrná k planetě - Karen Edwards, Lingea, 2021
Kuchyně šetrná k planetě

Tato krásná dárková kniha se zamýšlí nad tím, jak nakupovat a vařit ohleduplně k životnímu prostředí. Naučíte se rozpoznat, které potraviny používat a kterým výrobkům se naopak raději vyhnout...

  • Knihapevná vazba
    211 Kč
    Do šesti dní

Jezte, hýbejte se, spěte - Tom Rath, ANAG, 2017
Jezte, hýbejte se, spěte

Jednou za čas se na trhu objeví kniha, která kompletně změní způsob, jakým jste doteď mysleli, cítili a jednali každý den. Nyní vám jednu z nich představujeme...

  • Knihabrožovaná vazba
    99 Kč
    Na skladě

Nová domácí kuchařka díl I. - Emanuel Persein-Beránek, Bystrov a synové, 2000
Nová domácí kuchařka díl I.

Pro česko-americké domácnosti upravil Emanuel Persein-Beránek.

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Do týdne

Extrémna premena - Chris Powell, Heidi Powell, Timy Partners, 2017
Extrémna premena 
SK

Chris a Heidi Powellovci, odborníci na premeny a moderátori televíznej show Extreme Weight Loss (Extrémne chudnutie), vám v knihe ponúkajú osvedčený návod na chudnutie a udržanie váhy, ktorá vám zmení život...

  • 227 Kč
    Do týdne

Hladovění pro zdraví - Vilma Partyková, Impuls, 2017
Hladovění pro zdraví

Hladovění není prostředkem k zhubnutí. Je to nástroj fyzické a duchovní očisty i cesta k léčení chronických a zhoubných nemocí bez použití medikamentů. Při hladovění organismus nedoplňuje energetické výdaje zvenku a je nucen existovat na úkor svých...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Vegetable Love - Barbara Kafka, Christopher Styler, Workman
Vegetable Love 
EN

Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She’s doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook’s ultimate vegetable resource ...

  • Knihapevná vazba
    937 Kč
    Více než 30 dní

The Plant-Based Power Plan - TJ Waterfall, Penguin Books, 2021
The Plant-Based Power Plan 
EN

HOW A PLANT-BASED DIET IMPROVES PERFORMANCE - AND HOW TO DO IT YOURSELF'Well-written, well-researched, highly recommended!' Gene Stone, co-author of How Not to Die'Whether you're looking to kickstart a healthier lifestyle...

  • Knihabrožovaná vazba
    355 Kč
    Více než 30 dní

Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig, Mellisa Hartwig, Jan Melvil publishing, 2014
Jídlo na prvním místě

Jídlo na prvním místě není řadová kniha o paleodietě, tohle je Melvilem pečlivě zvolený vstupní titul nabízející skutečnou životní změnu. Že nemáte tušení, co to je paleodieta? Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mediterranée – recepty středomořské kuchyně - Zdeněk Justoň, Dauphin
Mediterranée – recepty středomořské kuchyně

Kniha o tom, že kulinářské umění a způsoby stolování patří k tomu, čím se lidská kultura liší od přírody.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014
How To Eataly 
EN

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...

  • Knihapevná vazba
    621 Kč
    Více než 30 dní

The Asian Vegan Kitchen - Hema Parekh, Kodansha Europe, 2012
The Asian Vegan Kitchen 
EN

The Asian Vegan Kitchen is a collection of recipes from across Asia, featuring the spices and the many tasty ingredients that have made these cuisines popular world-wide. It caters to the growing segment of people ...

  • Knihabrožovaná vazba
    452 Kč
    Více než 30 dní

Today's Special, Phaidon, 2021
Today's Special 
EN

The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators have each selected five emerging chefs from around the world...

  • Knihapevná vazba
    1 070 Kč
    Na skladě

Benu - Corey Lee, Phaidon, 2015
Benu 
EN

The debut book from the celebrated, James Beard Award-winning Corey Lee, chef/patron of San Francisco's three Michelin starred Benu and pioneer of modern Asian food...

  • Knihapevná vazba
    1 242 Kč
    Více než 30 dní

The Kitchen Science Cookbook - Michelle Dickinson, Particular Books, 2019
The Kitchen Science Cookbook 
EN

All you need to explore science is a kitchen, this cookbook - and a dash of curiosity. The Kitchen Science Cookbook is a beautifully crafted book with a unique twist: each recipe is a science experiment that you can do at home, ...

  • Knihapevná vazba
    483 Kč
    Na skladě

Antioxidanty a volné radikály ve zdraví a v nemoci - Stanislav Štípek a kolektiv, Grada, 2000
Antioxidanty a volné radikály ve zdraví a v nemoci

Kniha vysvětluje, proč volné radikály postupně vstupují do popředí zájmu, nejdříve biologů a biochemiků, a nyní velmi rychle i lékařů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

Nepřečtete na zařízeních:

  • Kindle

Více informací v našich návodech

„Nemůžu se vrátit do včerejška, protože jsem tehdy byl jiný člověk.“

Alenka v říši divů - Lewis Carroll, Manuela Adreani, Giada Francia, 2014
Alenka v říši divů
Lewis Carroll, Manuela Adreani, Giada Francia