Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Pálíme ovoce - Klaus Hagmann, Birgit Essich, Víkend, 2009
Pálíme ovoce

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 4 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle, Richard Hood, Víkend, 2017
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné...

  • Knihapevná vazba
    320 Kč
    Více než 30 dní

Vše, co by měl vědět každý milovník piva - Ellen Goldstein, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník piva

Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda, tato...

  • Knihabrožovaná vazba
    136 Kč
    Skladem 1 ks

Toskánsko, Marco Polo, 2017
Toskánsko

Nový cestovní průvodce s doporučenými tipy, s cestovním atlasem a přiloženou mapou...

  • Knihabrožovaná vazba
    196 Kč
    Skladem 1 ks
Sladařství - Gabriela Basařová a kolektív, Havlíček Brain Team, 2015
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní...

  • Knihapevná vazba
    713 Kč
    Do 4 dnů

Modern Lager Beer - Jack Hendler, Joe Connolly, Brewers, 2024
Modern Lager Beer 
EN

The idea of crisp, pale lagers may have roots in 19th century Bohemia, but lager beer is far older and richly complex. Since Pilsner beer took the world by storm, lager beer has become a household term and a commercial behemoth...

  • Knihabrožovaná vazba
    502 Kč
    Více než 30 dní

Vína, likéry a destiláty - Radek Trnka, Grada, 2001
Vína, likéry a destiláty

Jak napovídá podtitul knihy, autor se pokouší poodhalit tajemství výroby vín, likérů a destilátů.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Which Wine When - Albert Blaize, Ebury, 2020
Which Wine When 
EN

Which Wine When offers brilliant wine matches to the food we eat every day. This is for anyone who knows their sourdough from their sliced white but still finds themselves standing in the wine aisle making panicked decisions ...

  • Knihapevná vazba
    325 Kč
    Více než 30 dní

Pivandr - Kryštof Materna, SUSA, 2017
Pivandr

Průvodce po vybraných 25 pivovarech Středočeského kraje. Současně album na upomínkové samolepky, které budou v pivovarech k dostání. První díl série, která hodlá pokrýt celou Českou republiku. Knížka provádí po....

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Rádce milovníka kávy - Diana Rosen, Pragma, 2001
Rádce milovníka kávy

Bohatě ilustrovaná kniha provádí čtenáře rozsáhlou problematiku tradičních i nových druhů kávy a příslušnými rituály, které s k těmto druhům vztahují.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Z historie piva - Čeněk Zíbrt, Vyšehrad, 2013
Z historie piva

Po velmi pozitivním přijetí "Veselých chvil v životě lidu českého" přichází nakladatelství Vyšehrad s dalším „zíbrtovským“ projektem, jímž je výbor z textů tohoto významného etnologa na téma našeho národního nápoje – piva...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Proper Drink - Robert Simonson, Ten speed, 2016
Proper Drink 
EN

Ten Speed Press: A narrative history of the craft cocktail renaissance, written by a New York Times cocktail writer and one...

  • Knihapevná vazba
    849 Kč
    Skladem 2 ks

Koktejly, Rebo, 2010
Koktejly

Tyto kuchařky nabízejí moderní recepty na zdravá a lehká jídla. Mnohá z nich jsou navíc velice nenáročná na přípravu, takže strávíte v kuchyni minimum času. Knihy jsou rozděleny do kapitol podle druhu pokrmu...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Gone with the Gin - Tim Federle, Running, 2015
Gone with the Gin 
EN

Here's drinking with you, kid We know your type. You love the smell of napalm in the morning, you see dead people, and you're the king (or queen!) of the world...

  • Knihapevná vazba
    388 Kč
    Více než 30 dní

Big Book of Kombucha - Hannah Crum, Storey Publishing, 2016
Big Book of Kombucha 
EN

Brewing your own kombucha at home is easy and fun! You can get exactly the flavours you want, and for a...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Poklady slovenského Tokaja - Magda Haburová, Tomáš Čižmárik, Združenie pestovateľov a malovýrobcov tokajských vín Slovenska, 2008
Poklady slovenského Tokaja 
SK

Vinohradnícka a vinárska oblasť TOKAJ sa rozkladá približne na 5 500 ha na území Maďarska a necelých 1 000 ha v okrese Trebišov - na juhovýchode Slovenska. Na Slovensku je 7 tokajských obcí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton